Gençler bu atölyeler ile evde beceri kazanıyor

Kocaeli 18.05.2020 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gençler bu atölyeler ile evde beceri kazanıyor

Kılavuz Gençlik Projesi eğitmenleri çocuklar için evden yapabilecekleri “Evde Beceri Atölyeleri” ile birçok öğretici ve eğlenceli etkinlik düzenliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, coronavirüs tedbirleri çerçevesinde birçok çalışma yaparken ödüllü gençlik projesi Kılavuz Gençlik Modeli ise 7’den 27’ye gençleri kapsayacak birçok etkinlik düzenliyor. Özelikle sosyal medya mecralarını kullanan Kılavuz Gençlik Projesi eğitmenleri “Evde Beceri Atölyeleri” ile öğretici ve eğlenceli etkinlik ile gençlerin evlerine konuk oluyor. EĞİTMENLER HEM ANLATIYOR HEM YAPIYOR Kılavuz Gençlik Modeli’nin eğitime yönelik hizmetleri arasında ve Türkiye'ye örnek olan Bilgievleri, Evde Beceri Kazanma atölyeleri ile öğrencilerini yalnız bırakmıyor. Eğitmenlerin ders anlatır gibi etkinleri anlatmaları öğrencilerin bu süreçte gelişimlerine katkı sağlıyor. Bununla beraber Bilgievleri öğretmenleri tarafından hazırlanan farklı deneyler de sosyal medya aracılığıyla öğrenciler ile buluşmuştu. EVDE ÇIKMAYIN EVDE EĞLENİN VE ÖĞRENİN Eğitici, öğretici ve eğlendirici deneylerle öğrencilerin evde kalma süreçlerini daha iyi geçirmeyi amaçlayan Bilgievi koordinasyon merkezi bu anlamda tüm fedakârlıkları yapıyor. Bu anlamda öğrencilere zaman zaman kitaplar da gönderen Bilgievleri özelikle sosyal medya yolu ile öğrencilerinin ihtiyaçlarını karışılmayı hedefliyor.  

Kılavuz Gençlik Projesi eğitmenleri çocuklar için evden yapabilecekleri “Evde Beceri Atölyeleri” ile birçok öğretici ve eğlenceli etkinlik düzenliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, coronavirüs tedbirleri çerçevesinde birçok çalışma yaparken ödüllü gençlik projesi Kılavuz Gençlik Modeli ise 7’den 27’ye gençleri kapsayacak birçok etkinlik düzenliyor. Özelikle sosyal medya mecralarını kullanan Kılavuz Gençlik Projesi eğitmenleri “Evde Beceri Atölyeleri” ile öğretici ve eğlenceli etkinlik ile gençlerin evlerine konuk oluyor.

EĞİTMENLER HEM ANLATIYOR HEM YAPIYOR

Kılavuz Gençlik Modeli’nin eğitime yönelik hizmetleri arasında ve Türkiye'ye örnek olan Bilgievleri, Evde Beceri Kazanma atölyeleri ile öğrencilerini yalnız bırakmıyor. Eğitmenlerin ders anlatır gibi etkinleri anlatmaları öğrencilerin bu süreçte gelişimlerine katkı sağlıyor. Bununla beraber Bilgievleri öğretmenleri tarafından hazırlanan farklı deneyler de sosyal medya aracılığıyla öğrenciler ile buluşmuştu.

EVDE ÇIKMAYIN EVDE EĞLENİN VE ÖĞRENİN

Eğitici, öğretici ve eğlendirici deneylerle öğrencilerin evde kalma süreçlerini daha iyi geçirmeyi amaçlayan Bilgievi koordinasyon merkezi bu anlamda tüm fedakârlıkları yapıyor. Bu anlamda öğrencilere zaman zaman kitaplar da gönderen Bilgievleri özelikle sosyal medya yolu ile öğrencilerinin ihtiyaçlarını karışılmayı hedefliyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.