Gençler Pankart Asıyor Ana Kademe Davet Ediyor

Siyaset 20.02.2018 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gençler Pankart Asıyor Ana Kademe Davet Ediyor

AK Parti AK Parti Kocaeli İl Kongresi’ne katılım sağlayacak olan Başbakan Binali Yıldırım için AK Partili ilçe başkanları davet yarışına girdi.

AK Parti Kocaeli İL Başkanı Şemsettin Ceyhan bir basın toplantısı düzenleyerek İl Kongresi tarihini 25 Şubat Pazar günü olarak açıklamıştı. Başkan Ceyhan, kongrenin 17 Şubat’ta yapılması planlamış ancak Başbakan Binali Yıldırım’ın yurt dışına gidecek olması nedeniyle İl kongresi 25 Şubat Pazar günü 13.00’te aynı salonda yapaklarını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından AK Parti teşkilatları büyük bir hızla il kongresine davetlerine başladı. Partide gençlik kolları pankart asarak, ilçe başkanları da kurum ve kişilere davetiye götürerek görev paylaşımı yaptılar. SALONA SIĞMAYALIM İl kongresi davetinde tüm partililerin fedakârca davranacağını söyleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Bu dava bu gençliğin omuzlarında yükselecek. Gençlerimiz Şubat ayında gecenin ayazında fedakârca çalışarak Başbakanımızın il kongresinde Kocaeli’de olacağını tüm Kocaeli’ye duyuracak. İlçe başkanlarımız da kurum ve kuruluşları kongremize davet ederek, görevlerini tamamlayacaklar. İl gençlik kolları kongremizdeki coşkuyu il ana kademe kongremizde de bekliyoruz. Salona yine sığmayalım istiyoruz. Bütün partililerimizi il kongremize karılmaya davet ediyorum.” dedi. GEBZE’YE DUYURACAĞIZ Başbakanın geleceğini Gebze’nin dört bir yanına duyuracaklarını belirten AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “25 Şubat Pazar günü Saat 13.00 de Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz İl ana kademe kongremiz için ilçemizin dört bir yanında kurum ve kuruluşları ziyaret ederek kongremize davet ediyoruz.” diye konuştu. Dilovası’nda davet edilmedik kurum bırakmayacağını söyleyen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Dilovası gençliğinin yaptığı fedakârlığa ortak olarak biz de tüm Dilovası’na Başbakanımızın il kongremize katıldığını duyurarak kuruluşlara davetiyemizi vereceğiz.” dedi. REKOR KATILIM Çayırova’da çalışmalara başladıklarını ifade eden AK Parti Çayırova Başkanı Ali Osman Gür, “İl kongremizde Başbakanımızı ağırlayacağız. İl gençlik kolları kongremizdeki coşkuyu il kongremizde de yaşatacağız. Çayırova’ya Başbakanımızın geldiğini duyuracağız.” diye ifade etti. Başbakanın il kongresine katılımının duyurulması konusunda gençler kadar ana kademeye de büyük iş düştüğünü söyleyen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu büyük görev bizim. İl kongremizde binleri salonumuzda görmek için çalışacağız. Biz AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı olarak Başbakanımız Binali Yıldırım’ın il kongremize katılacağını tüm Kocaeli’ye duyurarak rekor katılım sağlayacağız.” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI
AK Parti AK Parti Kocaeli İl Kongresi’ne katılım sağlayacak olan Başbakan Binali Yıldırım için AK Partili ilçe başkanları davet yarışına girdi.

AK Parti Kocaeli İL Başkanı Şemsettin Ceyhan bir basın toplantısı düzenleyerek İl Kongresi tarihini 25 Şubat Pazar günü olarak açıklamıştı. Başkan Ceyhan, kongrenin 17 Şubat’ta yapılması planlamış ancak Başbakan Binali Yıldırım’ın yurt dışına gidecek olması nedeniyle İl kongresi 25 Şubat Pazar günü 13.00’te aynı salonda yapaklarını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından AK Parti teşkilatları büyük bir hızla il kongresine davetlerine başladı. Partide gençlik kolları pankart asarak, ilçe başkanları da kurum ve kişilere davetiye götürerek görev paylaşımı yaptılar.

SALONA SIĞMAYALIM

İl kongresi davetinde tüm partililerin fedakârca davranacağını söyleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Bu dava bu gençliğin omuzlarında yükselecek. Gençlerimiz Şubat ayında gecenin ayazında fedakârca çalışarak Başbakanımızın il kongresinde Kocaeli’de olacağını tüm Kocaeli’ye duyuracak. İlçe başkanlarımız da kurum ve kuruluşları kongremize davet ederek, görevlerini tamamlayacaklar. İl gençlik kolları kongremizdeki coşkuyu il ana kademe kongremizde de bekliyoruz. Salona yine sığmayalım istiyoruz. Bütün partililerimizi il kongremize karılmaya davet ediyorum.” dedi.

GEBZE’YE DUYURACAĞIZ

Başbakanın geleceğini Gebze’nin dört bir yanına duyuracaklarını belirten AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “25 Şubat Pazar günü Saat 13.00 de Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz İl ana kademe kongremiz için ilçemizin dört bir yanında kurum ve kuruluşları ziyaret ederek kongremize davet ediyoruz.” diye konuştu. Dilovası’nda davet edilmedik kurum bırakmayacağını söyleyen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Dilovası gençliğinin yaptığı fedakârlığa ortak olarak biz de tüm Dilovası’na Başbakanımızın il kongremize katıldığını duyurarak kuruluşlara davetiyemizi vereceğiz.” dedi.

REKOR KATILIM

Çayırova’da çalışmalara başladıklarını ifade eden AK Parti Çayırova Başkanı Ali Osman Gür, “İl kongremizde Başbakanımızı ağırlayacağız. İl gençlik kolları kongremizdeki coşkuyu il kongremizde de yaşatacağız. Çayırova’ya Başbakanımızın geldiğini duyuracağız.” diye ifade etti. Başbakanın il kongresine katılımının duyurulması konusunda gençler kadar ana kademeye de büyük iş düştüğünü söyleyen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu büyük görev bizim. İl kongremizde binleri salonumuzda görmek için çalışacağız. Biz AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı olarak Başbakanımız Binali Yıldırım’ın il kongremize katılacağını tüm Kocaeli’ye duyurarak rekor katılım sağlayacağız.” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.