19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gençlerden 19 Mayıs’a anlamlı video

Kocaeli 20.05.2020 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gençlerden 19 Mayıs’a anlamlı video

Kılavuz Gençlik Modeli öğrencileri anlamlı bir video ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Gençlik ve Spor Bayramını coronavirüs tedbirleri çerçevesinde açık alanlarda kutlayamıyor. Ödüllü gençlik projesi Kılavuz Gençlik Modeli öğrencileri ise anlamlı bir video ile 19 Mayıs Bayramını kutladı. Videoda farklı dalda başarılı olan gençler kendi alanları ilgili çalışmalar yaparken al bayrağımızı bir birlerine devrediyorlar. 7’DEN 27’YE BAŞARILI BİR GENÇLİK Kılavuz Gençlik Modeli’nin eğitime yönelik hizmetleri arasında ve Türkiye'ye örnek olan Akademi Lise öğrencilerini içeren videoda duygusallık ön planda. Sanattan spora farklı branşlarda başarı sağlamış öğrenciler al bayrağımızı taşımanın gururunu yaşıyorlar. Videodaki temel mesaj ise 7’den 27’ye başarılı bir gençlik hedefi. BASKETBOLCU, YÜZÜCÜ KEMANİ, RESSAM VE YAZILIMCI Kılavuz Gençlik Modeli’nin bünyesinde birçok eğitim alan gençlerden Milli basketbolcu, yüzücü, kemani, ressam ve yazılımcı gibi başarılı olan gençler Büyükşehir Belediyesin sağladığı olanaklardan duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Gençler videoda başarılarının yanında aynı zamanda Al Bayrağımızın, bağımsızlığımızın önemini vurguladı. Video Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarından izlenebiliyor.  

Kılavuz Gençlik Modeli öğrencileri anlamlı bir video ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Gençlik ve Spor Bayramını coronavirüs tedbirleri çerçevesinde açık alanlarda kutlayamıyor. Ödüllü gençlik projesi Kılavuz Gençlik Modeli öğrencileri ise anlamlı bir video ile 19 Mayıs Bayramını kutladı. Videoda farklı dalda başarılı olan gençler kendi alanları ilgili çalışmalar yaparken al bayrağımızı bir birlerine devrediyorlar.

7’DEN 27’YE BAŞARILI BİR GENÇLİK

Kılavuz Gençlik Modeli’nin eğitime yönelik hizmetleri arasında ve Türkiye'ye örnek olan Akademi Lise öğrencilerini içeren videoda duygusallık ön planda. Sanattan spora farklı branşlarda başarı sağlamış öğrenciler al bayrağımızı taşımanın gururunu yaşıyorlar. Videodaki temel mesaj ise 7’den 27’ye başarılı bir gençlik hedefi.

BASKETBOLCU, YÜZÜCÜ KEMANİ, RESSAM VE YAZILIMCI

Kılavuz Gençlik Modeli’nin bünyesinde birçok eğitim alan gençlerden Milli basketbolcu, yüzücü, kemani, ressam ve yazılımcı gibi başarılı olan gençler Büyükşehir Belediyesin sağladığı olanaklardan duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Gençler videoda başarılarının yanında aynı zamanda Al Bayrağımızın, bağımsızlığımızın önemini vurguladı. Video Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarından izlenebiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.