Gençlerden örnek davranış!

Gebze 01.07.2020 - 14:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gençlerden örnek davranış!

Önceki gün gazetemizde yer alan ve oldukça ses getiren “Güzelim doğa böyle kirleniyor” haberimiz büyük ses getirmiş ve Gaziler Mesire alanındaki doğa katliamını gözler önüne sermiştik. Haberimiz sonrası büyük tepki alan ve bazı sorumsuzların bıraktığı çöpleri Yenikent’li gençler elleriyle toplayarak büyük bir duyarlılığa imza atmış oldular. Yenikent Mahallesi gençlerinden örnek davranış. Mahalle gençleri, önceki gün gazetemizde ve internet sitemizde yer alan “Güzelim doğa böyle kirleniyor” haberimizde belirttiğimiz Gaziler Mesire alanına bazı sorumsuzlar tarafından piknik sonrası bırakılan çöp atıklarını elleriyle topladılar. Vatandaşların piknik sonrasında bıraktıkları atıkları toplayan mahalle gençleri büyük bir insanlık örneğine ve doğa sevgisine imza attılar BU GENÇLERE TEŞEKKÜR EDELİM Gaziler Dağı Mesire alanında bulunan çöp atıklarını toplayan gençler örnek bir işe imza atarken büyük insanlık ve çevre duyarlılığı göstermiş oldular. Mahalle gençleri hep beraber dayanışma içerisinde Gaziler Dağı Mesire alanında bulunan atıkları toplayarak mesire alanının pırıl pırıl olmasını sağladılar. Büyük bir insanlık görevi gösteren gençler, büyük takdir ve alkış alırken gençlerin emeğini görenler kendilerini kutladı. MUHTAR AKTAŞ TEBRİK ETTİ Gaziler Dağı Mesire alanında bulunan çöp atıklarını toplayan gençlere bir teşekkür de Yenikent Mahallesi muhtarı Esengül Aktaş’tan geldi. Aktaş, “Sizinle gurur duyuyoruz gençliğimiz, dün akşam Gaziler Dağı Mesire alanında atıkları toplayan gençlerimiz Umut Özgür Şahin, Furkan Karınlı, Kaan Efe Elmas, Oğuz Aslan iyi ki varsınız” yorumunu yaparken bu davranışın herkese örnek olması gerektiğini vurguladı ve gençlerin büyük bir iş başardığını kaydetti.

Önceki gün gazetemizde yer alan ve oldukça ses getiren “Güzelim doğa böyle kirleniyor” haberimiz büyük ses getirmiş ve Gaziler Mesire alanındaki doğa katliamını gözler önüne sermiştik. Haberimiz sonrası büyük tepki alan ve bazı sorumsuzların bıraktığı çöpleri Yenikent’li gençler elleriyle toplayarak büyük bir duyarlılığa imza atmış oldular.

Yenikent Mahallesi gençlerinden örnek davranış. Mahalle gençleri, önceki gün gazetemizde ve internet sitemizde yer alan “Güzelim doğa böyle kirleniyor” haberimizde belirttiğimiz Gaziler Mesire alanına bazı sorumsuzlar tarafından piknik sonrası bırakılan çöp atıklarını elleriyle topladılar. Vatandaşların piknik sonrasında bıraktıkları atıkları toplayan mahalle gençleri büyük bir insanlık örneğine ve doğa sevgisine imza attılar

BU GENÇLERE TEŞEKKÜR EDELİM

Gaziler Dağı Mesire alanında bulunan çöp atıklarını toplayan gençler örnek bir işe imza atarken büyük insanlık ve çevre duyarlılığı göstermiş oldular. Mahalle gençleri hep beraber dayanışma içerisinde Gaziler Dağı Mesire alanında bulunan atıkları toplayarak mesire alanının pırıl pırıl olmasını sağladılar. Büyük bir insanlık görevi gösteren gençler, büyük takdir ve alkış alırken gençlerin emeğini görenler kendilerini kutladı.

MUHTAR AKTAŞ TEBRİK ETTİ

Gaziler Dağı Mesire alanında bulunan çöp atıklarını toplayan gençlere bir teşekkür de Yenikent Mahallesi muhtarı Esengül Aktaş’tan geldi. Aktaş, “Sizinle gurur duyuyoruz gençliğimiz, dün akşam Gaziler Dağı Mesire alanında atıkları toplayan gençlerimiz Umut Özgür Şahin, Furkan Karınlı, Kaan Efe Elmas, Oğuz Aslan iyi ki varsınız” yorumunu yaparken bu davranışın herkese örnek olması gerektiğini vurguladı ve gençlerin büyük bir iş başardığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.