19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gençlere 45.6 milyon TL

Ekonomi 02.06.2017 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gençlere 45.6 milyon TL

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan GENÇDES programı 2'nci grup başvuru sonuçları açıklandı. Eser Üretim, Etkinlik ve Proje ve Sanatsal Faaliyet başlıkları altında gençler, belgesel film ve uzun metraj animasyon, edebi eser yazımı, müzik yapım sanatları, sahne sanatları ve plastik sanatlar gibi birçok alanda kendilerine sağlanan desteklerden faydalanacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde bu yıl içerisinde GENÇDES programıyla birlikte toplam 614 projeye 45.6 milyon TL destek verilecek..

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan  programı 2'nci grup başvuru sonuçları açıklandı. Eser Üretim, Etkinlik ve Proje ve Sanatsal Faaliyet başlıkları altında gençler, belgesel film ve uzun metraj animasyon, edebi eser yazımı, müzik yapım sanatları, sahne sanatları ve plastik sanatlar gibi birçok alanda kendilerine sağlanan desteklerden faydalanacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde bu yıl içerisinde GENÇDES programıyla birlikte toplam 614 projeye 45.6 milyon TL destek verilecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.