19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gençlere altın öğüt

10.12.2016 - 08:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gençlere altın öğüt

Gençlere altın öğüt İnovasyon Haftası’nda konuşan Bakan Albayrak, ‘Sizi küçük görmeye, özgüveninizi zedelemeye çalışanlara kulak asmayın. Önce millet sonra kendiniz sonra da Rabbinizi bildiğiniz sürece kimse bir şey yapamaz’ dedi.

ürkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen 5. Türkiye İnovasyon Haftası'nda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin artık önüne konulan senaryoları uygulamadığını belirterek, "Ülkenin menfaatleri neyi gerektiriyorsa, öyle güçlü bir çelik iradeye sahip olacağız ki, bunu satın alabilecek hiçbir para birimi üretilememiş olacak" dedi. Albayrak, şimdiki neslin Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarabilme noktasında kritik olduğuna işaret ederek, şunları söyledi: "Sizi küçük görmeye, özgüveninizi zedelemeye, demoralize etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, sakın kulak asmayın. Önce millet sonra kendiniz sonra da Rabbinizi bildiğiniz sürece kimse size bir şey yapamaz. Türkiye'de altını kaldırdığınız birçok halının altından neler çıkıyor bir bilseniz. Ülkemizin menfaatini her şeyin üstünde tutup sonu ihanete giden sürece düşmeden, her türlü kutsalın üzerinde vatanımızı en üst çerçeveye koyarak, bu topraklara minnet ve bağlılık duyarak sadece alın teri değil, akıl terini de katarak, bu süreci götürmemiz lazım." Başarıyı özgüven ve çok çalışmanın getireceğini anlatan Albayrak, küresel mücadelede ayakta kalabilmek için güçlü olmak gerektiğini belirtti. YENİ İCATLARA ÖDÜL İnovasyon Haftası'nda gençlerin tasarruflu araçlar tasarlayıp üreterek katıldığı, Shell Ecomarathon da düzenlendi. Yarışmada dereceye giren takımlara ödülleri; Enerji Bakanı Berak Albayrak, Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından verildi. İstanbul Teknik Üniversitesi 1 litre benzinle 300 km gidebilen aracıyla birinci oldu. .
Gençlere altın öğüt İnovasyon Haftası’nda konuşan Bakan Albayrak, ‘Sizi küçük görmeye, özgüveninizi zedelemeye çalışanlara kulak asmayın. Önce millet sonra kendiniz sonra da Rabbinizi bildiğiniz sürece kimse bir şey yapamaz’ dedi.

ürkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen 5. Türkiye İnovasyon Haftası'nda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin artık önüne konulan senaryoları uygulamadığını belirterek, "Ülkenin menfaatleri neyi gerektiriyorsa, öyle güçlü bir çelik iradeye sahip olacağız ki, bunu satın alabilecek hiçbir para birimi üretilememiş olacak" dedi. Albayrak, şimdiki neslin Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarabilme noktasında kritik olduğuna işaret ederek, şunları söyledi: "Sizi küçük görmeye, özgüveninizi zedelemeye, demoralize etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, sakın kulak asmayın. Önce millet sonra kendiniz sonra da Rabbinizi bildiğiniz sürece kimse size bir şey yapamaz. Türkiye'de altını kaldırdığınız birçok halının altından neler çıkıyor bir bilseniz. Ülkemizin menfaatini her şeyin üstünde tutup sonu ihanete giden sürece düşmeden, her türlü kutsalın üzerinde vatanımızı en üst çerçeveye koyarak, bu topraklara minnet ve bağlılık duyarak sadece alın teri değil, akıl terini de katarak, bu süreci götürmemiz lazım." Başarıyı özgüven ve çok çalışmanın getireceğini anlatan Albayrak, küresel mücadelede ayakta kalabilmek için güçlü olmak gerektiğini belirtti.



YENİ İCATLARA ÖDÜL
İnovasyon Haftası'nda gençlerin tasarruflu araçlar tasarlayıp üreterek katıldığı, Shell Ecomarathon da düzenlendi. Yarışmada dereceye giren takımlara ödülleri; Enerji Bakanı Berak Albayrak, Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından verildi. İstanbul Teknik Üniversitesi 1 litre benzinle 300 km gidebilen aracıyla birinci oldu.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.