Gençlere KOSGEB destekli iş fırsatı

02.01.2017 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gençlere KOSGEB destekli iş fırsatı

İşsiz gençleri iş sahibi yapmak için kolları sıvayan Bereket Döner, en az 3 bin genci kapsayan proje uygulamaya koydu. KOSGEB destekli Döner Durakları ile işsiz gençler eğitim sonrası kendi işinin patronu olacak. Bereket CEO'su Muhammet Nezif Emek, "Projeyi ilk aşamada büyükşehirlerin en hareketli lokasyonlarında uygulamaya koyuyoruz. Gençler Döner Akademi'de eğitime alacak. Mezun olanlar KOSGEB destekli Bereket Durakları'nın sahibi olarak iş hayatına atılacak" dedi. 

İşsiz gençleri iş sahibi yapmak için kolları sıvayan Bereket Döner, en az 3 bin genci kapsayan proje uygulamaya koydu. KOSGEB destekli Döner Durakları ile işsiz gençler eğitim sonrası kendi işinin patronu olacak. Bereket CEO'su Muhammet Nezif Emek, "Projeyi ilk aşamada büyükşehirlerin en hareketli lokasyonlarında uygulamaya koyuyoruz. Gençler Döner Akademi'de eğitime alacak. Mezun olanlar destekli Bereket Durakları'nın sahibi olarak iş hayatına atılacak" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.