Gençlerin başkanı ilçeye aday!

Çayırova 18.09.2019 - 16:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gençlerin başkanı ilçeye aday!

CHP Çayırova eski ilçe gençlik kolları başkanı Erdem Sünbül’ün ilçe başkan adayı olduğu öğrenildi. CHP Çayırova ilçe başkan adaylığı için Cihan Soyluçiçek resmi olarak ilçe başkanı adayı olduğunu açıklamıştı. CHP’li Cihan Soyluçiçek’in yanı sıra partililerin ilçe başkanı adayı olmasını istediği Turan Kul’un da aday olacağı konuşulurken Soyluçiçek ve Kul’un dışında da CHP Kocaeli eski il yöneticisi Lütfü İlhan’ın, CHP Çayırova Belediyesi eski meclis üyesi Ata Savaş Durak ve yine eski meclis üyesi Mehmet Ali Kaplan’ın, CHP Çayırova eski belde başkanı Ali Sınırtaş’ın da ilçe başkan adaylığı için partililerle fikir alışverişinde bulunuyorlar. SÜNBÜL DE ADAY Bu adayların dışında CHP Çayırova eski ilçe gençlik kolları başkanı Erdem Sünbül’ün de ilçe başkan adayı olduğu öğrenildi. İlçe gençlik kolları başkanlığı yaptığı dönemde yaptığı çalışmalarla adından sürekli söz ettiren CHP’li Erdem Sünbül’ün ilçe başkanı adayı olmasıyla ilgili olarak partililerin yoğun baskısı nedeniyle ilçe başkanı adayı olmaya karar verdiği öğrenildi.    

CHP Çayırova eski ilçe gençlik kolları başkanı Erdem Sünbül’ün ilçe başkan adayı olduğu öğrenildi.

CHP Çayırova ilçe başkan adaylığı için Cihan Soyluçiçek resmi olarak ilçe başkanı adayı olduğunu açıklamıştı. CHP’li Cihan Soyluçiçek’in yanı sıra partililerin ilçe başkanı adayı olmasını istediği Turan Kul’un da aday olacağı konuşulurken Soyluçiçek ve Kul’un dışında da CHP Kocaeli eski il yöneticisi Lütfü İlhan’ın, CHP Çayırova Belediyesi eski meclis üyesi Ata Savaş Durak ve yine eski meclis üyesi Mehmet Ali Kaplan’ın, CHP Çayırova eski belde başkanı Ali Sınırtaş’ın da ilçe başkan adaylığı için partililerle fikir alışverişinde bulunuyorlar.

SÜNBÜL DE ADAY

Bu adayların dışında CHP Çayırova eski ilçe gençlik kolları başkanı Erdem Sünbül’ün de ilçe başkan adayı olduğu öğrenildi. İlçe gençlik kolları başkanlığı yaptığı dönemde yaptığı çalışmalarla adından sürekli söz ettiren CHP’li Erdem Sünbül’ün ilçe başkanı adayı olmasıyla ilgili olarak partililerin yoğun baskısı nedeniyle ilçe başkanı adayı olmaya karar verdiği öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.