19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gençlik Meclisinden Başkan Karabacak’a Ziyaret

Darıca 01.02.2018 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gençlik Meclisinden Başkan Karabacak’a Ziyaret

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yönetimi ilçe belediye başkanlıklarına ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç ve yönetim kurulu üyelerinden Emre Çepel, Kubilay Pırıltı, Burak Alüksel, Burak Şenol en son Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi yeni yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Karabacak, “Darıca Belediyesi ve şahsım olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri gençliğin yanında olduğumuzu ve güvendiğimizi her ortamda dile getirdik ve getiriyoruz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi. Başkan Karabacak ayrıca; “Biz gençlere güveniyoruz onlara fırsat ve imkan verildiğinde, onlara sahip çıkıldığında neler yapabileceklerini biliyoruz ve görüyoruz bu başarı bunun bir göstergesidir. Sizler gibi aktif, kent yönetiminde söz sahibi olmak isteyen, gençlerle ve kentle ilgili fikirleri olan gençlerimizi görmek bizleri gururlandırıyor. Bu anlamda yapacağınız çalışma ve projelere her zaman destek olmaya hazırız.” diye konuştu.  "ARAŞTIRAN VE GELİŞTİREN BİR GENÇLİK” Başkan Karabacak’a kendisi ve yönetimi adına teşekkür eden Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç, Darıca Belediyesi’nin gençler için gerek sosyal ve kültürel gerekse spor alanındaki yatırımlarını ilgiyle takip ettiklerini ve bundan son derece memnun olduklarının altını çizdi. Kocaeli’ndeki genç nüfus oranının hayli yüksek olduğuna dikkat çeken Başkan Koç, bu durumun pozitif yönde ilerlemesi için çaba sarf ettiklerini belirtti. Koç ziyarette Başkan Karabacak’a Kocaeli Kent Konseyi, Marmara Mardinliler Derneği ve Kentin Kadınları Platformu birlikteliğinde, Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile başlatılan “Bir Çocuk da Sen Sevindir” Projesi kapsamında Mardin iline bağlı Nusaybin ve Artuklu İlçelerindeki toplam üç okulda öğrenim gören 7-12 yaş gruplarındaki yaklaşık 300 öğrenciye giyim yardımında bulunulduğundan bahsetti. KÖTÜ ALIŞKANLIKLAR EDİNMESİNLER Gençlik Meclisi olarak kalıcı, birleştirici, bütünleyici ve kapsayıcı projeler yapmak istediklerini söyleyen Başkan Koç, gençlerin sokaklarda kötü alışkanlıklar edinmelerini istemediklerini bu nedenle her fırsatta onların sosyal hayata kazandırılması için çalışmalar yapmayı hedeflediklerini söyledi. Koç ayrıca, gençlerin bilgisayar başında boş zaman geçirmekten ziyade, kendilerini geliştirmeleri için araştıran ve geliştiren bir nesle dönüşmeleri için çeşitli projelerin hayata geçirileceğine dikkat çekti. Kendilerine destek sözü veren Başkan Karabacak’a teşekkür eden Başkan Koç, Gençlik Meclisi Yönetimi anısına, Şükrü Karabacak’ın karakalem portresini kendisine takdim etti. Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.
Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yönetimi ilçe belediye başkanlıklarına ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç ve yönetim kurulu üyelerinden Emre Çepel, Kubilay Pırıltı, Burak Alüksel, Burak Şenol en son Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi yeni yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Karabacak, “Darıca Belediyesi ve şahsım olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri gençliğin yanında olduğumuzu ve güvendiğimizi her ortamda dile getirdik ve getiriyoruz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi. Başkan Karabacak ayrıca; “Biz gençlere güveniyoruz onlara fırsat ve imkan verildiğinde, onlara sahip çıkıldığında neler yapabileceklerini biliyoruz ve görüyoruz bu başarı bunun bir göstergesidir. Sizler gibi aktif, kent yönetiminde söz sahibi olmak isteyen, gençlerle ve kentle ilgili fikirleri olan gençlerimizi görmek bizleri gururlandırıyor. Bu anlamda yapacağınız çalışma ve projelere her zaman destek olmaya hazırız.” diye konuştu. 

"ARAŞTIRAN VE GELİŞTİREN BİR GENÇLİK”

Başkan Karabacak’a kendisi ve yönetimi adına teşekkür eden Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç, Darıca Belediyesi’nin gençler için gerek sosyal ve kültürel gerekse spor alanındaki yatırımlarını ilgiyle takip ettiklerini ve bundan son derece memnun olduklarının altını çizdi. Kocaeli’ndeki genç nüfus oranının hayli yüksek olduğuna dikkat çeken Başkan Koç, bu durumun pozitif yönde ilerlemesi için çaba sarf ettiklerini belirtti. Koç ziyarette Başkan Karabacak’a Kocaeli Kent Konseyi, Marmara Mardinliler Derneği ve Kentin Kadınları Platformu birlikteliğinde, Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile başlatılan “Bir Çocuk da Sen Sevindir” Projesi kapsamında Mardin iline bağlı Nusaybin ve Artuklu İlçelerindeki toplam üç okulda öğrenim gören 7-12 yaş gruplarındaki yaklaşık 300 öğrenciye giyim yardımında bulunulduğundan bahsetti.

KÖTÜ ALIŞKANLIKLAR EDİNMESİNLER

Gençlik Meclisi olarak kalıcı, birleştirici, bütünleyici ve kapsayıcı projeler yapmak istediklerini söyleyen Başkan Koç, gençlerin sokaklarda kötü alışkanlıklar edinmelerini istemediklerini bu nedenle her fırsatta onların sosyal hayata kazandırılması için çalışmalar yapmayı hedeflediklerini söyledi. Koç ayrıca, gençlerin bilgisayar başında boş zaman geçirmekten ziyade, kendilerini geliştirmeleri için araştıran ve geliştiren bir nesle dönüşmeleri için çeşitli projelerin hayata geçirileceğine dikkat çekti. Kendilerine destek sözü veren Başkan Karabacak’a teşekkür eden Başkan Koç, Gençlik Meclisi Yönetimi anısına, Şükrü Karabacak’ın karakalem portresini kendisine takdim etti. Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.