19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gençlik, Menekşe’nin yanında

Spor 04.10.2017 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gençlik, Menekşe’nin yanında

Gebze’nin genç ve başarılı ismi Ertan Kara, Gebzespor’a destek için düğmeye bastı. İş ve Siyaset dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Metkar ve Kangru Lojistik Firmalarının Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı olan Ertan Kara, Gebzespor’a tabela ve kombine bileti desteği sunarken, Gebzespor’un Gebze için taşıdığı önemede dikkat çekti. Gebze’de genç yaşına rağmen geniş kesimlerin sevdiği bir isim olan, siyasette ve ticari yaşamında genç yaşında başarıyı yakalayan Ertan Kara, Gebzespor’un Gebzeli gençler için taşıdığı öneme dikkat çekerek, “gerek siyasi çalışmalarımız da, gerekse de iş hayatımızda sohbet ettiğimiz genç arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu, durumu ve konumu ne olursa olsun, her dönem Gebzespor’u ön planda tutmuştur. Gebzespor’un başarısı Gebzeli gençler için her zaman büyük önem taşımıştır. Gebze, kentinin adının başarılarla ve güzel gelişmelerle duyulmasında sporun önemi ve etkisi büyük ve bizlerde Gebze’de yaşayan, burada siyaset ve ticaret yapan insanlar olarak Gebze’nin başarısıyla her zaman gurur duyuyoruz. Gebzespor’da bu anlamda önemli bir yer tutmakta. Bu yıl şampiyon olacağına yürekten inandığımız ve bunu tüm kalbimizle istediğimiz Gebzespor’un yanında olmayı bir zorunluluk olarak görüyoruz. Menekşemize desteğimiz her daim devam edecektir” dedi.

Gebze’nin genç ve başarılı ismi Ertan Kara, Gebzespor’a destek için düğmeye bastı. İş ve Siyaset dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Metkar ve Kangru Lojistik Firmalarının Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı olan Ertan Kara, Gebzespor’a tabela ve kombine bileti desteği sunarken, Gebzespor’un Gebze için taşıdığı önemede dikkat çekti.

Gebze’de genç yaşına rağmen geniş kesimlerin sevdiği bir isim olan, siyasette ve ticari yaşamında genç yaşında başarıyı yakalayan Ertan Kara, Gebzespor’un Gebzeli gençler için taşıdığı öneme dikkat çekerek, “gerek siyasi çalışmalarımız da, gerekse de iş hayatımızda sohbet ettiğimiz genç arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu, durumu ve konumu ne olursa olsun, her dönem Gebzespor’u ön planda tutmuştur. Gebzespor’un başarısı Gebzeli gençler için her zaman büyük önem taşımıştır. Gebze, kentinin adının başarılarla ve güzel gelişmelerle duyulmasında sporun önemi ve etkisi büyük ve bizlerde Gebze’de yaşayan, burada siyaset ve ticaret yapan insanlar olarak Gebze’nin başarısıyla her zaman gurur duyuyoruz. Gebzespor’da bu anlamda önemli bir yer tutmakta. Bu yıl şampiyon olacağına yürekten inandığımız ve bunu tüm kalbimizle istediğimiz Gebzespor’un yanında olmayı bir zorunluluk olarak görüyoruz. Menekşemize desteğimiz her daim devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.