Gençlik Turnuvası’nda ödüller verildi

Spor 19.05.2017 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gençlik Turnuvası’nda ödüller verildi

19 MAYIS DARICA GENÇLİK HAFTASI ÖDÜL TÖRENİ FESTİVALİ YAPILDI

Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Gençlik Turnuvası’nda dereceye giren takım ve öğrencilere kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi. Darıca Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine; Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Garnizon Komutanı Erhan Yeşil, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. TATOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR Ödül töreninde konuşma yapan Darıca Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, ‘’Okullarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 19 Mayıs Turnuvası sayesinde 1 ay boyunca çocuklarımızı hem spor sahalarına çektik hem de eğlenmelerini sağladık. Çocuklarımıza sporun dostluk olduğunu, katıldığı turnuvalarda kaybetseler bile kazanana saygı duymaları gerektiğini öğretmeye çalıştık. Bu yüzden Gençlik Turnuvası’nı çok önemsiyoruz. Bütün katılımcıları tebrik ediyorum” diyerek turnuvaya destek sunan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
19 MAYIS DARICA GENÇLİK HAFTASI ÖDÜL TÖRENİ FESTİVALİ YAPILDI

Darıca Kaymakamlığı, Darıca Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Gençlik Turnuvası’nda dereceye giren takım ve öğrencilere kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Darıca Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine; Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Garnizon Komutanı Erhan Yeşil, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

TATOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Ödül töreninde konuşma yapan Darıca Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, ‘’Okullarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 19 Mayıs Turnuvası sayesinde 1 ay boyunca çocuklarımızı hem spor sahalarına çektik hem de eğlenmelerini sağladık. Çocuklarımıza sporun dostluk olduğunu, katıldığı turnuvalarda kaybetseler bile kazanana saygı duymaları gerektiğini öğretmeye çalıştık. Bu yüzden Gençlik Turnuvası’nı çok önemsiyoruz. Bütün katılımcıları tebrik ediyorum” diyerek turnuvaya destek sunan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.