GENÇSİAD’TA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Gebze 12.02.2016 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GENÇSİAD’TA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımı yaptı

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen 8. olağan genel kurulunun ardından Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği’nde yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı. Yeni seçilen dernek başkanı A. Lokman Kılıç başkanlığında toplanan yönetim kurulu ilk toplantısı bu akşam gerçekleştirildi. Kardem Plaza’da gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak GENÇSİAD Başkanı A. Lokman Kılıç bir konuşma yaptı. A. Lokman Kılıç yaptığı konuşmada, “Güzel ve hızlı bir giriş yaparak Gebze’de geçmişte biraz durgun ve durağan bir yapısı vardı. Derneği biraz daha hareketlendirip taze kan katarak güzel bir sinerji yaptık. İlk toplantımızı basına açık yaparak hem üyelerimiz hem de kamuoyu neler yapacağımızı bilsin istedik.   GÖREV DAĞILIMI YAPILDI Yönetim kurulunun görev dağılımını yapacağız. Yönetim kurulu başkanı A. Lokman Kılıç, başkan yardımcısı Yücel Yılmazel, Gökhan Altıntaş, Mehmet Hocaoğlu, Cighan Çeliker, genel sekreter Fatih Işık, Ekonomi ve Mali İşlerden Sorumlu Engin Karaman, Eğitimden Sorumlu Mustafa Zorcu, Sektörlerden Sorumlu Uğurtan Yıldız, Sanayiden Sorumlu Haluk Koca, Tanıtım ve Medya Sorumlusu Habip Karabacak, Ar-Ge ve İnavasyon Sorumlu Murat Ergun, Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Abdullah Böyet, Üye İlişkilerden Sorumlu Ercan Altınkaya, Halkla İlişkiler Sorumlu Kadir Tataroğlu.   MESLEK KOMİTELERİ BAŞKANLARI Tekstil Meslek Komite Başkanı Doğan Özer, Sanayici Metal Sac ve Kimya Meslek Komite Başkanı Tolga Kurt, Personel Taşımacılığı Kargo Meslek Komite Başkanı Dursun Furunci, Döviz, Kuyumculuk ve Sigortacılık Meslek Komite Başkanı Tunay Kafkaslı, Sosyal Hizmetler, Çiçekçilik Meslekleri Komite Başkanı Umut Tayan, İnşaat Meslek Komite Başkanı Gökhan Kanca, Reklam, Matbaa, Bilişim Meslek Komite Başkanı İlkan Şen, Eğitim, Sağlık, Avukatlık Gümrük Meslek Komite Başkanı Ersin Köseoğlu, Mobilya, Büro Malzemeleri Meslek Komite Başkanı Mehmet Berberoğlu, Emlak ve Arıcılık Meslekleri Komite Başkanı Bahadır Yılmaz, Eletrik ve Elektronik Meslek Komite Başkanı Bişar Yaman, Gıda ve Otelcilik Meslek Komite Başkanı Emrullah Bilgin, Otomotiv Meslek Komite Başkanı Hüseyin Koç, Nakliye ve Vinç Meslek Komite Başkanı Behzat Karlı, Akaryakıt Meslek Komite Başkanı Emin Yılmaz.     HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ Herkesin kendi alanında yoğunlaşan ve o işin altında kalkacağı isimler olacağını düşündük. Bizler de elimizden geldiğince bu görev verdiğimiz arkadaşlarımızın yanında olacağız. Yönetimde olan arkadaşlarımızı yönetim kurulu başkan yardımcılarının sorumluluğunda olacaklar. Biz burada birinin üzerine görev verip kenara çekilme düşüncesinde olmayacağız. Bizde de ufak tefek kırılmalar ve bir iki fireler olabilir. Güzel işler yaparak ses getirmeye devam edeceğiz. Görev dağılımımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi .
Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımı yaptı

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen 8. olağan genel kurulunun ardından Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği’nde yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı. Yeni seçilen dernek başkanı A. Lokman Kılıç başkanlığında toplanan yönetim kurulu ilk toplantısı bu akşam gerçekleştirildi. Kardem Plaza’da gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak GENÇSİAD Başkanı A. Lokman Kılıç bir konuşma yaptı. A. Lokman Kılıç yaptığı konuşmada, “Güzel ve hızlı bir giriş yaparak Gebze’de geçmişte biraz durgun ve durağan bir yapısı vardı. Derneği biraz daha hareketlendirip taze kan katarak güzel bir sinerji yaptık. İlk toplantımızı basına açık yaparak hem üyelerimiz hem de kamuoyu neler yapacağımızı bilsin istedik.

 

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Yönetim kurulunun görev dağılımını yapacağız. Yönetim kurulu başkanı A. Lokman Kılıç, başkan yardımcısı Yücel Yılmazel, Gökhan Altıntaş, Mehmet Hocaoğlu, Cighan Çeliker, genel sekreter Fatih Işık, Ekonomi ve Mali İşlerden Sorumlu Engin Karaman, Eğitimden Sorumlu Mustafa Zorcu, Sektörlerden Sorumlu Uğurtan Yıldız, Sanayiden Sorumlu Haluk Koca, Tanıtım ve Medya Sorumlusu Habip Karabacak, Ar-Ge ve İnavasyon Sorumlu Murat Ergun, Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Abdullah Böyet, Üye İlişkilerden Sorumlu Ercan Altınkaya, Halkla İlişkiler Sorumlu Kadir Tataroğlu.

 

MESLEK KOMİTELERİ BAŞKANLARI

Tekstil Meslek Komite Başkanı Doğan Özer, Sanayici Metal Sac ve Kimya Meslek Komite Başkanı Tolga Kurt, Personel Taşımacılığı Kargo Meslek Komite Başkanı Dursun Furunci, Döviz, Kuyumculuk ve Sigortacılık Meslek Komite Başkanı Tunay Kafkaslı, Sosyal Hizmetler, Çiçekçilik Meslekleri Komite Başkanı Umut Tayan, İnşaat Meslek Komite Başkanı Gökhan Kanca, Reklam, Matbaa, Bilişim Meslek Komite Başkanı İlkan Şen, Eğitim, Sağlık, Avukatlık Gümrük Meslek Komite Başkanı Ersin Köseoğlu, Mobilya, Büro Malzemeleri Meslek Komite Başkanı Mehmet Berberoğlu, Emlak ve Arıcılık Meslekleri Komite Başkanı Bahadır Yılmaz, Eletrik ve Elektronik Meslek Komite Başkanı Bişar Yaman, Gıda ve Otelcilik Meslek Komite Başkanı Emrullah Bilgin, Otomotiv Meslek Komite Başkanı Hüseyin Koç, Nakliye ve Vinç Meslek Komite Başkanı Behzat Karlı, Akaryakıt Meslek Komite Başkanı Emin Yılmaz.  

 

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

Herkesin kendi alanında yoğunlaşan ve o işin altında kalkacağı isimler olacağını düşündük. Bizler de elimizden geldiğince bu görev verdiğimiz arkadaşlarımızın yanında olacağız. Yönetimde olan arkadaşlarımızı yönetim kurulu başkan yardımcılarının sorumluluğunda olacaklar. Biz burada birinin üzerine görev verip kenara çekilme düşüncesinde olmayacağız. Bizde de ufak tefek kırılmalar ve bir iki fireler olabilir. Güzel işler yaparak ses getirmeye devam edeceğiz. Görev dağılımımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi
.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.