19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gereken Yapılacak

15.08.2017 - 21:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gereken Yapılacak

ÖSYM'nin yerleştirme hatasıyla ilgili konuşan Hükümet Sözcüsü Bozdağ, "ÖSYM, ihmali olanlar hakkında gerekeni yapacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan  Bakanlar Kurulu sonarası, Hükümet Sözcüsü  Bekir Bozdağ açıklama yaptı. "ÖSYM GEREKENİ YAPACAKTIR" Bozdağ'a, ÖSYM'deki yerleştirme hatasıyala ilgili değerlendirmesi soruldu. Soru üzerine Bozdağ, "ÖSYM'nin yaptığı büyük bir hatadır. ÖSYM ihmali olanlar hakkında gerekeni yapacaktır." dedi. "YAPTIĞI BÜYÜK BİR HATADIR" İşte Bozdağ'ın konuyla ilgili sözleri: ÖSYM'nin yaptığı büyük bir hatadır. Çünkü üniversite sınavına giren gençlerimizin tamamı hayallerini gerçekleştirmek için ter döküyorlar, emek veriyorlar ve oranın işlemlerini doğru, objektif, güvenli bir şekilde yapacağına inanıyorlar. Onun için de ÖSYM, bir güven adresidir, hep böyle olmuştur ama zaman zaman böyle olaylar olduğunda da ÖSYM elbette yıpranmaktadır. Bu hadisede de gördüğümüz kadarıyla çok açık, net bir hata vardır. Kasti bir durum olduğunu düşünmüyorum. ÖSYM ihmali olanlar hakkında gerekeni yapacaktır.        
ÖSYM'nin yerleştirme hatasıyla ilgili konuşan Hükümet Sözcüsü Bozdağ, "ÖSYM, ihmali olanlar hakkında gerekeni yapacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan  Bakanlar Kurulu sonarası, Hükümet Sözcüsü  Bekir Bozdağ açıklama yaptı.

"ÖSYM GEREKENİ YAPACAKTIR"

Bozdağ'a, ÖSYM'deki yerleştirme hatasıyala ilgili değerlendirmesi soruldu. Soru üzerine Bozdağ, "ÖSYM'nin yaptığı büyük bir hatadır. ÖSYM ihmali olanlar hakkında gerekeni yapacaktır." dedi.

"YAPTIĞI BÜYÜK BİR HATADIR"

İşte Bozdağ'ın konuyla ilgili sözleri:

ÖSYM'nin yaptığı büyük bir hatadır. Çünkü üniversite sınavına giren gençlerimizin tamamı hayallerini gerçekleştirmek için ter döküyorlar, emek veriyorlar ve oranın işlemlerini doğru, objektif, güvenli bir şekilde yapacağına inanıyorlar. Onun için de ÖSYM, bir güven adresidir, hep böyle olmuştur ama zaman zaman böyle olaylar olduğunda da ÖSYM elbette yıpranmaktadır. Bu hadisede de gördüğümüz kadarıyla çok açık, net bir hata vardır. Kasti bir durum olduğunu düşünmüyorum. ÖSYM ihmali olanlar hakkında gerekeni yapacaktır.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.