GESİAD, boşaltıldı

Gebze 21.01.2017 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GESİAD, boşaltıldı

FETÖ’nün Gebze’de ki iş adamı yapılanmasına hizmet eden GESİAD, kanun hükmünde kararname ile kapatılmıştı. GESİAD’ın ofisinde bulunan büro malzemeleri taşındı.

  HAİNLERE FİNANS SAĞLAMIŞTI Gebze Sanayici ve İş Adamları Derneği (GESİAD), 15 Temmuz ihanetinden sonra, yapılan soruşturma kapsamında kapatılmıştı. FETÖ’nün iş adamları yapılanması olan dernek, ilk kapatılan kurumlardan olmuş, evraklarına ve mal varlığına el konmuştu. GESİAD’ın Tatlıkuyu’da bulunan dernek binasındaki malzemelerde taşındı. Büro malzemelerinin tamamen taşınıp, boşaltıldığı dernekte, kurucu başkanların resimlerinin yer aldığı da görüldü.
FETÖ’nün Gebze’de ki iş adamı yapılanmasına hizmet eden GESİAD, kanun hükmünde kararname ile kapatılmıştı. GESİAD’ın ofisinde bulunan büro malzemeleri taşındı.

 

HAİNLERE FİNANS SAĞLAMIŞTI

Gebze Sanayici ve İş Adamları Derneği (GESİAD), 15 Temmuz ihanetinden sonra, yapılan soruşturma kapsamında kapatılmıştı. FETÖ’nün iş adamları yapılanması olan dernek, ilk kapatılan kurumlardan olmuş, evraklarına ve mal varlığına el konmuştu. GESİAD’ın Tatlıkuyu’da bulunan dernek binasındaki malzemelerde taşındı. Büro malzemelerinin tamamen taşınıp, boşaltıldığı dernekte, kurucu başkanların resimlerinin yer aldığı da görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.