GESLİMED Toplandı

Gebze 03.08.2017 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GESLİMED Toplandı

Gebze Sarkuysan Lisesi Mezunlar Derneği Yönetimi üyeleri ve basın mensupları ile birlikte Eskihisar’da bir araya geldi.

GESLİMED Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Dülger basın kuruluşlarına ve dernek üelerine yönelik yaptığı konuşmada hem mevcut eğitime devam eden lisenin başarı düzeyinin düşmesi hem de eğitime dernek olarak verecekleri katkı ve destekler üzerine bir konuşma gerçekleştirdi.. Dülger, “Eğitim faaliyetlerimiz arasında ders takviyeleri, TEOG, yazılı hazırlık çalışmaları, YGS-LYS hazırlıkları, her seviyede İngilizce eğitimlerimiz sürmekte. Ayrıca yaz okulları kapsamında Matematik, Geometri, Türkçe, Fizik, Kinya ve Biyoloji hazırlık programı uyguluyoruz. Bu konuda maddi düzeyi düşük olan ailelerin çocuklarına bedelsiz eğitim hizmeti vereceğiz. Siz de çevrenizde bu düzeyde öğrenciler biliyorsanız bizi haberdar edin.” dedi. AMACIMIZ BİR KÖPRÜ KURABİLMEK Dülger dernek olarak amaçlarının, “Dostlukları pekiştiren mezunları buluşturan gençlik yıllarını aynı heyecanla tekrar yaşatan kaliteli ve çağdaş eğitim hedefinin gerçekleşmesine zemin hazırlayan aktif bir dernek olamk en büyük amacımız. Birikim ve becerilerimizi aktif bir şekilde kullanarak derneğimizi öğrenci ve mezunlarımız arasında iletişimi sağlayan bir köprü yapabilmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla tüm mezunlarımı derneğimize üye olmaya mesleki ve kültürel birikimlerini paylaşmaya davet ediyoruz.”dedi.
Gebze Sarkuysan Lisesi Mezunlar Derneği Yönetimi üyeleri ve basın mensupları ile birlikte Eskihisar’da bir araya geldi.

GESLİMED Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Dülger basın kuruluşlarına ve dernek üelerine yönelik yaptığı konuşmada hem mevcut eğitime devam eden lisenin başarı düzeyinin düşmesi hem de eğitime dernek olarak verecekleri katkı ve destekler üzerine bir konuşma gerçekleştirdi..

Dülger, “Eğitim faaliyetlerimiz arasında ders takviyeleri, TEOG, yazılı hazırlık çalışmaları, YGS-LYS hazırlıkları, her seviyede İngilizce eğitimlerimiz sürmekte. Ayrıca yaz okulları kapsamında Matematik, Geometri, Türkçe, Fizik, Kinya ve Biyoloji hazırlık programı uyguluyoruz. Bu konuda maddi düzeyi düşük olan ailelerin çocuklarına bedelsiz eğitim hizmeti vereceğiz. Siz de çevrenizde bu düzeyde öğrenciler biliyorsanız bizi haberdar edin.” dedi.

AMACIMIZ BİR KÖPRÜ KURABİLMEK

Dülger dernek olarak amaçlarının, “Dostlukları pekiştiren mezunları buluşturan gençlik yıllarını aynı heyecanla tekrar yaşatan kaliteli ve çağdaş eğitim hedefinin gerçekleşmesine zemin hazırlayan aktif bir dernek olamk en büyük amacımız. Birikim ve becerilerimizi aktif bir şekilde kullanarak derneğimizi öğrenci ve mezunlarımız arasında iletişimi sağlayan bir köprü yapabilmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla tüm mezunlarımı derneğimize üye olmaya mesleki ve kültürel birikimlerini paylaşmaya davet ediyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.