19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GESMEK Korosu Anneler için söyledi

Gebze 15.05.2017 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GESMEK Korosu Anneler için söyledi

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında GESMEK Korosu “Anneler Günü Özel Programı” ile Gebzeli Türk Sanat Müziği severlerin kulaklarının pasını sildi. Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında GESMEK Korosu “Anneler Günü Özel Programı” ile Gebzeli Türk Sanat Müziği severlerin kulaklarının pasını sildi. Şef Erbil Aydın yönetimindeki GESMEK Korosu konserine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker eşi Ragibe Köşker ile birlikte katıldı. Salonu dolduran konuklara muhteşem bir Türk Sanat Müziği akşamı yaşatan GESMEK Korosunun, solo ve koro olarak seslendirdiği parçalara salondan da zaman zaman eşlik edildi. GESMEK korosunun performansı TÜRK Sanat Müziği severlerden tam not aldı. KÖŞKER ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI Konserin sonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Koro Şefi Erbil Aydın’a çiçek taktim etti. Kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “GESMEK Korosuna verdiği muhteşem konserden ve siz değerli konuklara katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bende tüm annelerin anneler gününü şimdiden kutlarım. Onlar bizim baş tacımız ve bu güzel günde onlara özel verilen konser için GESMEK korosunu bir kez daha teşekkür ediyorum. Gebze Belediyesi olarak belediyenin asli görevlerinin yanı sıra bu tür sosyal etkinlikler düzenleyerek Gebze’mizin kültürel değerlerinin yükselmesi ve insanların kaynaşması, birleşmesi için çabalıyoruz. Amacımız marka bir kent olan Gebze’mizde o birlik ve beraberliği yakalayabilmek ”ifadelerini kullandı. 

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında GESMEK Korosu “Anneler Günü Özel Programı” ile Gebzeli Türk Sanat Müziği severlerin kulaklarının pasını sildi.

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında GESMEK Korosu “Anneler Günü Özel Programı” ile Gebzeli Türk Sanat Müziği severlerin kulaklarının pasını sildi. Şef Erbil Aydın yönetimindeki GESMEK Korosu konserine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker eşi Ragibe Köşker ile birlikte katıldı. Salonu dolduran konuklara muhteşem bir Türk Sanat Müziği akşamı yaşatan GESMEK Korosunun, solo ve koro olarak seslendirdiği parçalara salondan da zaman zaman eşlik edildi. GESMEK korosunun performansı TÜRK Sanat Müziği severlerden tam not aldı.

KÖŞKER ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Konserin sonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Koro Şefi Erbil Aydın’a çiçek taktim etti. Kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “GESMEK Korosuna verdiği muhteşem konserden ve siz değerli konuklara katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bende tüm annelerin anneler gününü şimdiden kutlarım. Onlar bizim baş tacımız ve bu güzel günde onlara özel verilen konser için GESMEK korosunu bir kez daha teşekkür ediyorum. Gebze Belediyesi olarak belediyenin asli görevlerinin yanı sıra bu tür sosyal etkinlikler düzenleyerek Gebze’mizin kültürel değerlerinin yükselmesi ve insanların kaynaşması, birleşmesi için çabalıyoruz. Amacımız marka bir kent olan Gebze’mizde o birlik ve beraberliği yakalayabilmek ”ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.