GESMEK Korosundan Müzik Ziyafeti

Gebze 26.06.2019 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GESMEK Korosundan Müzik Ziyafeti

Gebze Belediyesi Meslek Eğitimi Kursları GESMEK Türk Sanat Müziği Korosu Gebzelilere unutamayacakları bir konser verdi.

Gebze Belediyesi Meslek Eğitimi Kursları GESMEK Türk Sanat Müziği Korosu, Gebzelilere unutamayacakları bir konser verdi.  15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, başkan yardımcısı Sedat Çelik, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Gebzeli Türk Sanat Müziği sever katıldı.  Konser öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz konuşmasına salonu dolduran Gebzelilere katılımlarından ötürü teşekkür ederek başladı. GEBZE’DE SANATA VE SANATÇIYA DEĞER VEREN HEMŞERİLERİMİZ VAR Başkan Büyükgöz, “Bugün bu salona baktığımız zaman üst katlara kadar dolduğunu görüyoruz. Bu, şu anlama geliyor. Gebze’de entelektüel, sanata sanatçıya değer veren sanatı ve sanatçıyı destekleyen hemşerilerimiz, dostlarımız var. Bu anlamda Gebze’de geleceğe ve sanata daha umutla ve güvenle bakabiliriz.  Bu akşam burada Türk Sanat Müziğinin çok güzel eserlerini dinleyeceğiz. Ben bir kez daha bu konserin yapılmasında emeği geçenlere, kursiyerlerimize ve siz değerli katılımcılara çok teşekkür ediyorum” dedi. DİNLEYİCİLER KOROYA EŞLİK ETTİ Başkan Büyükgöz’ün selamlama konuşmasının ardından GESMEK Türk Sanat Müziği Korosu, salonu dolduran Gebzelilere unutamayacakları bir konser verdi. Koronun solo ve koro performansı kulakların pasını sildi. Birçok eserde dinleyiciler koroya eşlik ederken konser sonunda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz koro şefi Erbil Aydın’ı tebrik ederek çiçek takdim etti.
Gebze Belediyesi Meslek Eğitimi Kursları GESMEK Türk Sanat Müziği Korosu Gebzelilere unutamayacakları bir konser verdi.

Gebze Belediyesi Meslek Eğitimi Kursları GESMEK Türk Sanat Müziği Korosu, Gebzelilere unutamayacakları bir konser verdi.  15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, başkan yardımcısı Sedat Çelik, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Gebzeli Türk Sanat Müziği sever katıldı.  Konser öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz konuşmasına salonu dolduran Gebzelilere katılımlarından ötürü teşekkür ederek başladı.

GEBZE’DE SANATA VE SANATÇIYA DEĞER VEREN HEMŞERİLERİMİZ VAR

Başkan Büyükgöz, “Bugün bu salona baktığımız zaman üst katlara kadar dolduğunu görüyoruz. Bu, şu anlama geliyor. Gebze’de entelektüel, sanata sanatçıya değer veren sanatı ve sanatçıyı destekleyen hemşerilerimiz, dostlarımız var. Bu anlamda Gebze’de geleceğe ve sanata daha umutla ve güvenle bakabiliriz.  Bu akşam burada Türk Sanat Müziğinin çok güzel eserlerini dinleyeceğiz. Ben bir kez daha bu konserin yapılmasında emeği geçenlere, kursiyerlerimize ve siz değerli katılımcılara çok teşekkür ediyorum” dedi.

DİNLEYİCİLER KOROYA EŞLİK ETTİ

Başkan Büyükgöz’ün selamlama konuşmasının ardından GESMEK Türk Sanat Müziği Korosu, salonu dolduran Gebzelilere unutamayacakları bir konser verdi. Koronun solo ve koro performansı kulakların pasını sildi. Birçok eserde dinleyiciler koroya eşlik ederken konser sonunda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz koro şefi Erbil Aydın’ı tebrik ederek çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.