GESMEK öğretmenleri unutulmadı

Gebze 25.11.2015 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GESMEK öğretmenleri unutulmadı

Gebze Belediyesi ücretsiz meslek edindirme kursu GESMEK’te görev yapan eğitimciler 24 Kasım Öğretmenler Gününde bir araya geldi

Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen programa Gebze Belediye Başkanvekili Nilay Ayran, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Sadık Albayrak ve başkan danışmanı Şakir Bitmez’le birlikte GESMEK öğretmenleri katıldı.  GESMEK eğitimcilerine yönelik kısa bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanvekili Nilay Ayran, programa katılamayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in selamlarını ileterek “Tüm eğitim camiasının öğretmenler gününü yürekten kutluyorum. Öğretmenlik çok kutsal ve bir o kadar da zor bir meslek. Gösterdiğiniz fedakarlıklarla ve gelecek nesillerin inşasında oynadığınız rolle bizler için çok değerlisiniz. Hepinizin kalbimizde özel bir yeri var” dedi.  HEM BİR ÖĞRETİCİ, HEM BİR SIRDAŞ, HEM DE ARKADAŞSINIZ GESMEK öğretmenlerinin yediden yetmişe her yaştan Gebzeliye bir meslek ve sanat öğreterek bilhassa kadınların sosyalleşmesinde önemli bir görev ifa ettiğini kaydeden Başkanvekili Nilay Ayran, “GESMEK öğretmenlerimiz özellikle belli bir yaş seviyesine hitap etmiyor. Yediden yetmişe bir öğrenci skalanız olduğu için kimi zaman bir abi, abla, kimi zaman arkadaş, kimi zaman ise kardeş oluyorsunuz. Sizlere bir kez daha saygılarımı sunuyor öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Yemeğin sonunda öğretmenlere hediyeleri takdim edildi.
Gebze Belediyesi ücretsiz meslek edindirme kursu GESMEK’te görev yapan eğitimciler 24 Kasım Öğretmenler Gününde bir araya geldi

Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen programa Gebze Belediye Başkanvekili Nilay Ayran, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Sadık Albayrak ve başkan danışmanı Şakir Bitmez’le birlikte GESMEK öğretmenleri katıldı.  GESMEK eğitimcilerine yönelik kısa bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanvekili Nilay Ayran, programa katılamayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in selamlarını ileterek “Tüm eğitim camiasının öğretmenler gününü yürekten kutluyorum. Öğretmenlik çok kutsal ve bir o kadar da zor bir meslek. Gösterdiğiniz fedakarlıklarla ve gelecek nesillerin inşasında oynadığınız rolle bizler için çok değerlisiniz. Hepinizin kalbimizde özel bir yeri var” dedi. 

HEM BİR ÖĞRETİCİ, HEM BİR SIRDAŞ, HEM DE ARKADAŞSINIZ

GESMEK öğretmenlerinin yediden yetmişe her yaştan Gebzeliye bir meslek ve sanat öğreterek bilhassa kadınların sosyalleşmesinde önemli bir görev ifa ettiğini kaydeden Başkanvekili Nilay Ayran, “GESMEK öğretmenlerimiz özellikle belli bir yaş seviyesine hitap etmiyor. Yediden yetmişe bir öğrenci skalanız olduğu için kimi zaman bir abi, abla, kimi zaman arkadaş, kimi zaman ise kardeş oluyorsunuz. Sizlere bir kez daha saygılarımı sunuyor öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Yemeğin sonunda öğretmenlere hediyeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.