19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gevşemek yok!

Spor 05.05.2017 - 13:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gevşemek yok!

Diyarbakır fatihi Darıca Gençlerbirliği’nde rövanş maçının hazırlıkları başladı. Diyarbekirspor deplasmanından 1-0’lık skor avantajıyla dönen sarı yeşilli temsilcimiz, taraftarının önünde sürprize izin vermeyerek adını finale yazdırmak istiyor. Diyarbekirspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Darıca Gençlerbirliği, final yolunda dev bir adım atmanın mutluluğunu yaşıyor. Kalesini gole kapatarak deplasmanda altın değerinde bir gol bulan sarı yeşilli temsilcimize rövanş karşılaşmasında alacağı her türlü beraberlik sonucu final için yeterli olacak. 8 Mayıs Pazartesi günü oynanacak olan rövanş karşılaşmasına ciddi bir avantajla çıkacak olan Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, sürprize izin vermeyerek adını finale yazdırmak istiyor. ARA VERMEDEN HAZIRLIKLAR BAŞLADI Dün gece geç saatlerde Diyarbakır’dan Darıca’ya geri dönen sarı yeşilliler, ara vermeden bugün rövanş maçının hazırlıklarına start verdi. Saat 11.30’da hafif bir idman yapan Darıca G.B takımı, yarın taktiksel bir çalışma gerçekleştirecek. Öte yandan Teknik Direktör Galip Gündoğdu, Diyarbekirspor karşısında alınan galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik ederken, final yolunda bir 90 dakikaları daha olduğunu hatırlatarak ‘’Gevşemek yok’’ dedi.

Diyarbakır fatihi Darıca Gençlerbirliği’nde rövanş maçının hazırlıkları başladı. Diyarbekirspor deplasmanından 1-0’lık skor avantajıyla dönen sarı yeşilli temsilcimiz, taraftarının önünde sürprize izin vermeyerek adını finale yazdırmak istiyor.

Diyarbekirspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Darıca Gençlerbirliği, final yolunda dev bir adım atmanın mutluluğunu yaşıyor. Kalesini gole kapatarak deplasmanda altın değerinde bir gol bulan sarı yeşilli temsilcimize rövanş karşılaşmasında alacağı her türlü beraberlik sonucu final için yeterli olacak. 8 Mayıs Pazartesi günü oynanacak olan rövanş karşılaşmasına ciddi bir avantajla çıkacak olan Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, sürprize izin vermeyerek adını finale yazdırmak istiyor.

ARA VERMEDEN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Dün gece geç saatlerde Diyarbakır’dan Darıca’ya geri dönen sarı yeşilliler, ara vermeden bugün rövanş maçının hazırlıklarına start verdi. Saat 11.30’da hafif bir idman yapan Darıca G.B takımı, yarın taktiksel bir çalışma gerçekleştirecek. Öte yandan Teknik Direktör Galip Gündoğdu, Diyarbekirspor karşısında alınan galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik ederken, final yolunda bir 90 dakikaları daha olduğunu hatırlatarak ‘’Gevşemek yok’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.