19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gıda Teröristleri 1.5 Ton Margarini Tereyağı Diye Satacaklardı

22.01.2015 - 16:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gıda Teröristleri 1.5 Ton Margarini Tereyağı Diye Satacaklardı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde yapılan denetimde, piyasaya sürülmek üzere tereyağı görünümü verilen, etiketi olmayan 500 gramlık 3 bin poşet margarin ele geçirildi.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, piyasaya sürülmek üzere tereyağı görünümü verilen, etiketi olmayan 500 gramlık 3 bin poşet margarin ele geçirildi. 500 GRAMLIK PAKETLER HALİNDE TOPLAM 1.5 TON ELE GEÇİRİLDİ Turgutlu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine Cevdet Öktem Caddesi'nde durdurdukları kamyonetin kasasında 500 gramlık paketler halinde toplam 1.5 ton etiketsiz, tereyağı görünümünde margarin ele geçirdi. Market ve şarküterilere pazarlanmaya çalışıldığı ileri sürülen yağlara el konuldu. Margarinleri 'tereyağı' diye satmaya çalıştığı ileri sürülen kişiye ise 2 bin 666 lira idari para cezası kesildi. YETKİLİLER VATANDAŞLARI UYARDI Turgutlu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Müdürü Kerim Özyol, vatandaşları mağdur olmamaları için tereyağı alırken etiketli ürün alması ve fiyatına dikkat etmeleri konusunda uyardı. Sağlıksız ve insan tüketimine uygun olmayan gıda işletmelerinin resmi kurumlar kadar halk tarafından da takip edilmesi gerektiğini belirten Özyol "Halkımız gıda ile ilgili her türlü şikayetini 174'ü arayarak, çekinmeden bildirmeli ve bunun bir vatandaşlık görevi olduğunun bilincinde olmalı" dedi.
Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde yapılan denetimde, piyasaya sürülmek üzere tereyağı görünümü verilen, etiketi olmayan 500 gramlık 3 bin poşet margarin ele geçirildi.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, piyasaya sürülmek üzere tereyağı görünümü verilen, etiketi olmayan 500 gramlık 3 bin poşet margarin ele geçirildi.

500 GRAMLIK PAKETLER HALİNDE TOPLAM 1.5 TON ELE GEÇİRİLDİ

Turgutlu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine Cevdet Öktem Caddesi'nde durdurdukları kamyonetin kasasında 500 gramlık paketler halinde toplam 1.5 ton etiketsiz, tereyağı görünümünde margarin ele geçirdi. Market ve şarküterilere pazarlanmaya çalışıldığı ileri sürülen yağlara el konuldu. Margarinleri 'tereyağı' diye satmaya çalıştığı ileri sürülen kişiye ise 2 bin 666 lira idari para cezası kesildi.

YETKİLİLER VATANDAŞLARI UYARDI

Turgutlu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Müdürü Kerim Özyol, vatandaşları mağdur olmamaları için tereyağı alırken etiketli ürün alması ve fiyatına dikkat etmeleri konusunda uyardı. Sağlıksız ve insan tüketimine uygun olmayan gıda işletmelerinin resmi kurumlar kadar halk tarafından da takip edilmesi gerektiğini belirten Özyol "Halkımız gıda ile ilgili her türlü şikayetini 174'ü arayarak, çekinmeden bildirmeli ve bunun bir vatandaşlık görevi olduğunun bilincinde olmalı" dedi.



Gıda Teröristleri 1.5 Ton Margarini Tereyağı Diye Satacaklardı,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.