19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GİRİB STK ve SİAD’ları buluşturdu

Gebze 21.10.2019 - 15:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GİRİB STK ve SİAD’ları buluşturdu

Kısa adı GİRİB olan Giresun İş Adamları ve Bürokratlar Derneği, Gebze’de görev yapan STK ve SİAD temsilcilerini kahvaltıda bir araya getirdi. GİRİB’in Yenikent’te ki merkez binasında düzenlenen kahvaltıya GİRİB Başkanı Kemal Tokmak ve yöneticilerin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, MAGİAD kurucu Başkanı Erhan Atmaca, KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve STK dönem başkanı Meşaik Karakuş, GİV Gebze Şube Başkanı Yavuz Kuş, MARSİD yönetim kurulu üyesi Lokman Kılıç, İLKÇEV Başkanı ve aynı zamanda Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanı Nizamettin Kaya ve dernek üyeleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan GİRİB Başkanı Tokmak, dernek olarak STK’larla birlik içinde olduklarını göreve geldiğinde de bunun sözünü verdiklerini belirterek, bu tür istişarelerden gerek Gebze , gerekse Bölge için güzel fikirlerin çıkacağına inandığını söyledi. KATILIMCILAR SÖZ ALARAK DİLEKLERİNİ İLETTİLER Kahvaltı sonrası programa katılan STK temsilcileri söz alırken, STK dönem başkanı Meşaik Karakuş, piyasaların son dönemde yaşadığı sıkıntıların herkesi etkilediği, devletin küçük esnaf ve hizmet kesimini rahatlatacak, onların yaralarını iyileştirecek düzenlemeleri hayata geçirmesini beklediklerini bunda da geç kalındığını söyledi. Daha sonra söz alan katılımcılar, STK’ların bir arada birlik içerisinde çalışmalarının elzem olduğunu belirterek bu tür programların daha sık yapılması gerektiğinin altını çizdiler. Kahvaltılı toplantı sonunda STK ve SİAD temsilcileri ile GİRİB yönetimi toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Kısa adı GİRİB olan Giresun İş Adamları ve Bürokratlar Derneği, Gebze’de görev yapan STK ve SİAD temsilcilerini kahvaltıda bir araya getirdi. GİRİB’in Yenikent’te ki merkez binasında düzenlenen kahvaltıya GİRİB Başkanı Kemal Tokmak ve yöneticilerin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, MAGİAD kurucu Başkanı Erhan Atmaca, KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve STK dönem başkanı Meşaik Karakuş, GİV Gebze Şube Başkanı Yavuz Kuş, MARSİD yönetim kurulu üyesi Lokman Kılıç, İLKÇEV Başkanı ve aynı zamanda Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanı Nizamettin Kaya ve dernek üyeleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan GİRİB Başkanı Tokmak, dernek olarak STK’larla birlik içinde olduklarını göreve geldiğinde de bunun sözünü verdiklerini belirterek, bu tür istişarelerden gerek Gebze , gerekse Bölge için güzel fikirlerin çıkacağına inandığını söyledi.

KATILIMCILAR SÖZ ALARAK DİLEKLERİNİ İLETTİLER

Kahvaltı sonrası programa katılan STK temsilcileri söz alırken, STK dönem başkanı Meşaik Karakuş, piyasaların son dönemde yaşadığı sıkıntıların herkesi etkilediği, devletin küçük esnaf ve hizmet kesimini rahatlatacak, onların yaralarını iyileştirecek düzenlemeleri hayata geçirmesini beklediklerini bunda da geç kalındığını söyledi. Daha sonra söz alan katılımcılar, STK’ların bir arada birlik içerisinde çalışmalarının elzem olduğunu belirterek bu tür programların daha sık yapılması gerektiğinin altını çizdiler. Kahvaltılı toplantı sonunda STK ve SİAD temsilcileri ile GİRİB yönetimi toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.