19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Girişimciye 50 Milyon Destek

Ekonomi 14.04.2018 - 07:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Girişimciye 50 Milyon Destek

Fibabanka, 'Finberg' adlı bir girişim sermayesi yapılanması kurdu. Start-uplar için 50 milyon liralık bir fon ayıran banka, şirket başına minimum 100 bin dolar yatırım yapmayı planlıyor. İlk yatırımını 2.5 milyon lira ile 'Garaj Sepeti' ve 'Bizim Hesap' uygulamalarına yapan bankanın Genel Müdürü Ömer Mert, "Temel amaçlarımızdan biri de bankacılık ile yeni start-upları bir araya getirecek sistemi kurmak. Şu anda Garaj Sepeti'nden kredi veriyoruz" dedi. 6 ayda 200'den fazla girişimi incelediklerini belirten Mert, "Şu anda 7 girişimin incelemesi sürüyor" diye konuştu..

Fibabanka, 'Finberg' adlı bir girişim sermayesi yapılanması kurdu. Start-uplar için 50 milyon liralık bir fon ayıran , şirket başına minimum 100 bin dolar yatırım yapmayı planlıyor. İlk yatırımını 2.5 milyon lira ile 'Garaj Sepeti' ve 'Bizim Hesap' uygulamalarına yapan bankanın Genel Müdürü Ömer Mert, "Temel amaçlarımızdan biri de bankacılık ile yeni start-upları bir araya getirecek sistemi kurmak. Şu anda Garaj Sepeti'nden kredi veriyoruz" dedi. 6 ayda 200'den fazla girişimi incelediklerini belirten Mert, "Şu anda 7 girişimin incelemesi sürüyor" diye konuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.