19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GKM’DE COŞKULU KONSER

Gebze 17.05.2017 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GKM’DE COŞKULU KONSER

Efsa Organizasyon tarafından düzenlenen ve Gebze Kültür Merkezinde düzenlenen konsere Gebzeliler büyük ilgi gösterirken konser büyük coşku yaşattı. Ekin Uzunlar sevilen şarkılarını Gebze için söylerken konuk sanatçı ise Resul Dindar oldu. UZUNLAR GEBZE’Yİ COŞTURDU Karadeniz müziğinin genç isimlerinden Ekin Uzunlar Gebze Kültür Merkezinde sahne aldı. Çiler Boylu’nun sahibi olduğu Efsa Organizasyon tarafından düzenlenen ve Gebze Kültür Merkezinde düzenlenen konsere Gebzeliler büyük ilgi gösterirken konser büyük coşku yaşattı. Gerçekleştirilen akşamda sevilen Karadeniz şarkıları seslendiren başarılı isim, Gebzelilerden tam not aldı. Özellikle gençler şarkılarla çok eğlendi. KONSER DE RESUL DİNDAR SÜRPRİZİ Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konserde konuk sanatçı Resul Dindar da konuk sanatçı olarak katılırken Gebzelilerden büyük alkış aldı. Yaklaşık iki saati aşkın süre boyunca büyük coşku yaşayan Gebzeli müzikseverler, birebirinden güzel şarkılarla eğlenirken unutulmaz bir akşam yaşadılar. Efsa Organizasyon sahibi Çiler Boylu, konsere gelen ve destek olan herkese teşekkürlerini sundu. 

Efsa Organizasyon tarafından düzenlenen ve Gebze Kültür Merkezinde düzenlenen konsere Gebzeliler büyük ilgi gösterirken konser büyük coşku yaşattı. Ekin Uzunlar sevilen şarkılarını Gebze için söylerken konuk sanatçı ise Resul Dindar oldu.

UZUNLAR GEBZE’Yİ COŞTURDU

Karadeniz müziğinin genç isimlerinden Ekin Uzunlar Gebze Kültür Merkezinde sahne aldı. Çiler Boylu’nun sahibi olduğu Efsa Organizasyon tarafından düzenlenen ve Gebze Kültür Merkezinde düzenlenen konsere Gebzeliler büyük ilgi gösterirken konser büyük coşku yaşattı. Gerçekleştirilen akşamda sevilen Karadeniz şarkıları seslendiren başarılı isim, Gebzelilerden tam not aldı. Özellikle gençler şarkılarla çok eğlendi.

KONSER DE RESUL DİNDAR SÜRPRİZİ

Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konserde konuk sanatçı Resul Dindar da konuk sanatçı olarak katılırken Gebzelilerden büyük alkış aldı. Yaklaşık iki saati aşkın süre boyunca büyük coşku yaşayan Gebzeli müzikseverler, birebirinden güzel şarkılarla eğlenirken unutulmaz bir akşam yaşadılar. Efsa Organizasyon sahibi Çiler Boylu, konsere gelen ve destek olan herkese teşekkürlerini sundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.