19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Göçmenler drone destekli uygulamada yakalandı!

Asayiş 09.10.2020 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Göçmenler drone destekli uygulamada yakalandı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Şube Büro Ekipleri, tarafından, gerçekleştirilen uygulamada, durdurulan bir araç içerisinde 4 kaçak göçmen ile birlikte, onların sevkini sağlayan bir kişi gözaltına alındı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Ekipler tarafından gerçekleştirilen uygulamada,  Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Şube Büro Ekipleri, tarafından, göçmen kaçakçılığının önlenmesi kapsamında Gebze İlçesinde kapsamlı bir uygulama gerçekleştirildi. Drone destekli gerçekleştirilen ve detektör köpeklerinin de kullanıldığı uygulamalarda, durdurulan otomobil, tır, kamyon ve yolcu otobüsleri didik didik arandı. Ayrıca kimlik kontrollerinde bulunuldu. Yapılan arama ve kimlik kontrollerinde durdurulan bir araç içerisinde, yurda kaçak yollar ile girmiş 4 göçmen ve onların naklini gerçekleştiren 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı.  İşlemleri sonrası kaçak göçmenler İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezine sevk edilirken,  onların naklini gerçekleştiren T.C.K. 79. maddesine göre, Göçmen Kaçakçılığı suçlaması ile adli mercilere sevk edildi.  

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Şube Büro Ekipleri, tarafından, gerçekleştirilen uygulamada, durdurulan bir araç içerisinde 4 kaçak göçmen ile birlikte, onların sevkini sağlayan bir kişi gözaltına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Ekipler tarafından gerçekleştirilen uygulamada,  Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Şube Büro Ekipleri, tarafından, göçmen kaçakçılığının önlenmesi kapsamında Gebze İlçesinde kapsamlı bir uygulama gerçekleştirildi. Drone destekli gerçekleştirilen ve detektör köpeklerinin de kullanıldığı uygulamalarda, durdurulan otomobil, tır, kamyon ve yolcu otobüsleri didik didik arandı. Ayrıca kimlik kontrollerinde bulunuldu. Yapılan arama ve kimlik kontrollerinde durdurulan bir araç içerisinde, yurda kaçak yollar ile girmiş 4 göçmen ve onların naklini gerçekleştiren 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı.  İşlemleri sonrası kaçak göçmenler İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezine sevk edilirken,  onların naklini gerçekleştiren T.C.K. 79. maddesine göre, Göçmen Kaçakçılığı suçlaması ile adli mercilere sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.