Gökhan Altıntaş yerinde durmuyor

Spor 26.08.2019 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gökhan Altıntaş yerinde durmuyor

Geçen sezonun başında Düzyurtspor olarak bilinen Trabzon temsilcisine başkan olan, kulübü önce şirketleştiren, ardından isim değişikliği yaparak Hekimoğlu Trabzon FK adıyla profesyonel liglerde boy gösteren ve nitekim Gebzespor’un da yer aldığı grupta şampiyon olarak adını 2.Lig’e yazdıran, takımıyla kısa sürede önemli başarılı imza atan Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, ses getirmeye devam ediyor.  Hekimoğlu, hem kulübe hem de Türk futboluna son derece modern bir tesis kazandırırken, bölgemizin tanınan Trabzonlu işadamlarından Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Gökhan Altıntaş, kızı Lena ile birlikte tesisleri ziyaret ederek, yakın dostu Celil Hekimoğlu ile buluştu.   ALTINTAŞ: TRABZON’A VE TÜRK SPORUMUZA HAYIRLI OLSUN Ziyarette açıklamalarda bulunan Altıntaş, “Trabzon'a böyle olağanüstü bir tesis kazandıran Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Şehir dışında yaşayan bir Trabzonlu işadamı olarak şehrime yapılan böyle bir yatırımı ayakta alkışlıyorum. A' dan Z'ye her şeyi düşünülmüş, çok güzel tasarlanmış böyle bir tesisin, bugünkü ekonomik koşullarda hizmete girmiş olması, gurur verici bir olay. Trabzon’umuza ve Türk Sporumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.    

Geçen sezonun başında Düzyurtspor olarak bilinen Trabzon temsilcisine başkan olan, kulübü önce şirketleştiren, ardından isim değişikliği yaparak Hekimoğlu Trabzon FK adıyla profesyonel liglerde boy gösteren ve nitekim Gebzespor’un da yer aldığı grupta şampiyon olarak adını 2.Lig’e yazdıran, takımıyla kısa sürede önemli başarılı imza atan Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, ses getirmeye devam ediyor.  Hekimoğlu, hem kulübe hem de Türk futboluna son derece modern bir tesis kazandırırken, bölgemizin tanınan Trabzonlu işadamlarından Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Gökhan Altıntaş, kızı Lena ile birlikte tesisleri ziyaret ederek, yakın dostu Celil Hekimoğlu ile buluştu.

 

ALTINTAŞ: TRABZON’A VE TÜRK SPORUMUZA HAYIRLI OLSUN

Ziyarette açıklamalarda bulunan Altıntaş, “Trabzon'a böyle olağanüstü bir tesis kazandıran Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Şehir dışında yaşayan bir Trabzonlu işadamı olarak şehrime yapılan böyle bir yatırımı ayakta alkışlıyorum. A' dan Z'ye her şeyi düşünülmüş, çok güzel tasarlanmış böyle bir tesisin, bugünkü ekonomik koşullarda hizmete girmiş olması, gurur verici bir olay. Trabzon’umuza ve Türk Sporumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.