19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gölcüklü İsmail Yüksek F.Bahçe’de!

Spor 08.05.2020 - 15:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gölcüklü İsmail Yüksek F.Bahçe’de!

Darıca Gençlerbirliği’nin rakiplerinden Gölcükspor’un 21 yaşındaki futbolcusu İsmail Yüksek, 500 Bin TL bonservis bedeliyle Fenerbahçe’ye transfer oldu. Gölcükspor ve Fenerbahçe Kulübü, transferin resmiyete kavuştuğunu yaptıkları yazılı açıklamalarda kamuoyuna duyurdu. Uzun süredir Süper Lig takımlarının radarında olan oyuncumuz İsmail Yüksek ile ilgili olarak kulübümüze Antalyaspor ve Fenerbahçe kulüpleri hariç oyuncumuzun transferi noktasında resmi olarak başka bir talepte bulunan kulüp olmamıştır. Yönetici arkadaşlarımızın basında yer alan demeçlerinde Trabzonspor’un da futbolcumuz ile ilgilendiği yönündeki ifadeler yer almış olsa da bu güne kadar kulübümüze resmi bir şekilde herhangi bir teklifleri olmamıştır.     HER TÜRLÜ ANLAŞMAYA VARDIK  Buna müteakip olası bir transfer düşünceleri ve teklifleri olma ihtimali var sayılarak da resmi bir şekilde kulübümüzle kontak kurmaları konusunda talebimiz kendilerine haber olarak gönderilmesine rağmen kulübümüzü arayan veya bir dönüş yapan yöneticileri olmamıştır. Futbolcumuzun şahsi tercihinin ve oynamak istediği takımın Fenerbahçe olduğu beyanını bizlere iletmiş bizlerce dikkate alınarak yapılan görüşmelerde gerek bu günün şartları, gerekse de uzun vadeli bakıldığında Gölcükspor’umuza daha iyi şartlar ve kazanımlar sunacağına inandığımız Fenerbahçe Spor Kulübü ile oyuncumuz İsmail Yüksek konusunda her türlü anlaşmaya varmakta olduğumuz doğrudur.     SON 30 YILDA OLMUYORDU  Gölcükspor olarak son 30 yılda 3. Lig’den futbolcu transferi bulunmayan ülkemizin güzide takımlarından Fenerbahçe Spor Kulübü’ne futbolcu verebilmenin mutluluğunu ve bu haklı gururu başta tüm Gölcük halkı olmak üzere geçmişten bu güne Gölcükspor’umuza hizmet etmiş, emek vermiş tüm yönetici büyüklerimizle paylaşmaktan onur duymaktayız.     HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN  Bilinmesini istediğimiz başka bir önemli husus da bundan sonraki süreçte ülkemizin en büyük iş insanlarından ve sanayicilerinden olan aynı zamanda da Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç ile şahsım ve yöneticilerimizle yapmış olduğumuz futbol dolu sohbette bundan sonraki sürecin Gölcükspor adına son derece faydalı bir şekilde kulübümüzün daimi destekçisi olacağını ifade ettiğinin de müjdesini yine Gölcükspor sevenlerine vermek isterim. Yüce Allah’tan her iki kulüp ile oyuncumuz İsmail Yüksek adına hayırlı ve uğurlu bir transfer olmasını dileriz.

Darıca Gençlerbirliği’nin rakiplerinden Gölcükspor’un 21 yaşındaki futbolcusu İsmail Yüksek, 500 Bin TL bonservis bedeliyle Fenerbahçe’ye transfer oldu. Gölcükspor ve Fenerbahçe Kulübü, transferin resmiyete kavuştuğunu yaptıkları yazılı açıklamalarda kamuoyuna duyurdu.

Uzun süredir Süper Lig takımlarının radarında olan oyuncumuz İsmail Yüksek ile ilgili olarak kulübümüze Antalyaspor ve Fenerbahçe kulüpleri hariç oyuncumuzun transferi noktasında resmi olarak başka bir talepte bulunan kulüp olmamıştır. Yönetici arkadaşlarımızın basında yer alan demeçlerinde Trabzonspor’un da futbolcumuz ile ilgilendiği yönündeki ifadeler yer almış olsa da bu güne kadar kulübümüze resmi bir şekilde herhangi bir teklifleri olmamıştır.   

 HER TÜRLÜ ANLAŞMAYA VARDIK 

Buna müteakip olası bir transfer düşünceleri ve teklifleri olma ihtimali var sayılarak da resmi bir şekilde kulübümüzle kontak kurmaları konusunda talebimiz kendilerine haber olarak gönderilmesine rağmen kulübümüzü arayan veya bir dönüş yapan yöneticileri olmamıştır. Futbolcumuzun şahsi tercihinin ve oynamak istediği takımın Fenerbahçe olduğu beyanını bizlere iletmiş bizlerce dikkate alınarak yapılan görüşmelerde gerek bu günün şartları, gerekse de uzun vadeli bakıldığında Gölcükspor’umuza daha iyi şartlar ve kazanımlar sunacağına inandığımız Fenerbahçe Spor Kulübü ile oyuncumuz İsmail Yüksek konusunda her türlü anlaşmaya varmakta olduğumuz doğrudur.    

SON 30 YILDA OLMUYORDU 

Gölcükspor olarak son 30 yılda 3. Lig’den futbolcu transferi bulunmayan ülkemizin güzide takımlarından Fenerbahçe Spor Kulübü’ne futbolcu verebilmenin mutluluğunu ve bu haklı gururu başta tüm Gölcük halkı olmak üzere geçmişten bu güne Gölcükspor’umuza hizmet etmiş, emek vermiş tüm yönetici büyüklerimizle paylaşmaktan onur duymaktayız.    

HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN 

Bilinmesini istediğimiz başka bir önemli husus da bundan sonraki süreçte ülkemizin en büyük iş insanlarından ve sanayicilerinden olan aynı zamanda da Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç ile şahsım ve yöneticilerimizle yapmış olduğumuz futbol dolu sohbette bundan sonraki sürecin Gölcükspor adına son derece faydalı bir şekilde kulübümüzün daimi destekçisi olacağını ifade ettiğinin de müjdesini yine Gölcükspor sevenlerine vermek isterim. Yüce Allah’tan her iki kulüp ile oyuncumuz İsmail Yüksek adına hayırlı ve uğurlu bir transfer olmasını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.