Gönlü ‘ZENGİN’ Kral!

Spor 21.06.2019 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gönlü ‘ZENGİN’ Kral!

Darıca’da araç kiralama konusunda hizmet veren Zengin Rent A Car ve Oto Kiralama, 10’uncu kuruluş yıldönümünü basın mensupları ve müşterilerine verdiği bir kokteyl ile kutladı. Hem araç filosu bakımından, hem de hizmet kalitesi ile müşterilerine daha iyi hizmet vermenin gururunu yaşayan Zengin Rent A Car ve Oto Kiralama firmasının sahibi İdris Zengin, önceliklerinin müşterilerinin kullandıkları araçtan memnun kalmasını sağlamak olduğunu ifade etti.  SON MODEL 20 ARAÇ Zengin yaptığı açıklamada, “Porsche ve BMW gibi son model 20 araçla müşterilerimizin hizmetindeyiz. Önceliğimiz müşterilerimizin araçlarımızdan ve firma güvenilirliğinden memnun kalmalarını sağlamaktır. 10 yıldır bu yana sürdürdüğümüz araç kiralama sektöründe bunu başardığımızı düşünüyorum” dedi.     Bir döneme oynadığı futbol ve attığı gollerle damga vuran eski futbolculardan İdris Zengin, müşterilerine 7/24 hizmet vermenin gururunu yaşıyor.   İdris Zengin’in araç filosu soyadı gibi zengin. Porsche ve BMW gibi lüks otomobiller, İdris Zengin’in farkını ortaya koyuyor.     İdris Zengin, oto kiralama firmasının 10’uncu kuruluş yıldönümünü nedeniyle gazeteci dostları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.  

Darıca’da araç kiralama konusunda hizmet veren Zengin Rent A Car ve Oto Kiralama, 10’uncu kuruluş yıldönümünü basın mensupları ve müşterilerine verdiği bir kokteyl ile kutladı. Hem araç filosu bakımından, hem de hizmet kalitesi ile müşterilerine daha iyi hizmet vermenin gururunu yaşayan Zengin Rent A Car ve Oto Kiralama firmasının sahibi İdris Zengin, önceliklerinin müşterilerinin kullandıkları araçtan memnun kalmasını sağlamak olduğunu ifade etti. 

SON MODEL 20 ARAÇ

Zengin yaptığı açıklamada, “Porsche ve BMW gibi son model 20 araçla müşterilerimizin hizmetindeyiz. Önceliğimiz müşterilerimizin araçlarımızdan ve firma güvenilirliğinden memnun kalmalarını sağlamaktır. 10 yıldır bu yana sürdürdüğümüz araç kiralama sektöründe bunu başardığımızı düşünüyorum” dedi.

 

 

Bir döneme oynadığı futbol ve attığı gollerle damga vuran eski futbolculardan İdris Zengin, müşterilerine 7/24 hizmet vermenin gururunu yaşıyor.

 

İdris Zengin’in araç filosu soyadı gibi zengin. Porsche ve BMW gibi lüks otomobiller, İdris Zengin’in farkını ortaya koyuyor.

 

 

İdris Zengin, oto kiralama firmasının 10’uncu kuruluş yıldönümünü nedeniyle gazeteci dostları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.