Gönül çarşısına görkemli açılış

Gebze 10.07.2020 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gönül çarşısına görkemli açılış

Gebze’de ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Belediye tarafından oluşturulan Elden Ele Gönül Çarşısı, hayırseverlerin hizmetine açıldı. Gönül Çarşısı için Gebze kent Meydanı’nda dualarla açılış gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen açılış programına partilerin ilçe başkanları ve meclis üyeleri katılırken STK ve dernek temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı. “KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR EDERİM” Kuran tilaveti ile başlayan programda konuşan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Hayır’da yarışanlar için burada gönül buluşturması gerçekleştirdik. Sadakasından harcamak isteyenlerin bir dizi fabrikaların yardımları, ihtiyaç sahipleri için burası aktarma istasyonu. Burada herkesim payı olacaktır. Ben katkı sunanlara, katkı sunmak isteyenlere gönülden teşekkür ederim. Bu millet zorluklarda ve hayırlarda bir araya gelmeyi başarmış bir millettir.  Getiren götüren, yönlendiren dahil bu hayırlardan sevap alacaktır. Burası yetmediği takdirde Mevlana Mahallesinde ki tesislerimizi de hazırladık. “ÜLKE OLARAK MAYAMIZ SAĞLAM” Büyükgöz sözlerinin devamında “İlk önce hedefimiz sıfır ürünleri ihtiyaç sahibine ulaştırmak. Mağazada yer alan ürünler sıfır ürünlerdir. Gebzeli vatandaşları hayra öncü olmaya, hayır yapmaya, yardımlaşma duygumuzu ön plana çıkarmaya davet ediyorum. Mayamız sağlam, yardımlaşma duygumuz iyi. Kimseyi aç ve açıkta bırakan bir yapımız yok. Yüce Allah bazen varlıkla bazen yoklukla imtihan eder, rabbim yokluk göstermesin. Buranın yaygınlaşıp duyurulması için hepimize görev düşüyor.”dedi.  Büyükgöz’ün konuşmasının ardından Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay dua okudu ve Gönül Çarşısı hizmete açıldı. Açılışa ilk olarak protokol ve basın mensupları katıldı.

Gebze’de ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Belediye tarafından oluşturulan Elden Ele Gönül Çarşısı, hayırseverlerin hizmetine açıldı. Gönül Çarşısı için Gebze kent Meydanı’nda dualarla açılış gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen açılış programına partilerin ilçe başkanları ve meclis üyeleri katılırken STK ve dernek temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

“KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR EDERİM”

Kuran tilaveti ile başlayan programda konuşan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Hayır’da yarışanlar için burada gönül buluşturması gerçekleştirdik. Sadakasından harcamak isteyenlerin bir dizi fabrikaların yardımları, ihtiyaç sahipleri için burası aktarma istasyonu. Burada herkesim payı olacaktır. Ben katkı sunanlara, katkı sunmak isteyenlere gönülden teşekkür ederim. Bu millet zorluklarda ve hayırlarda bir araya gelmeyi başarmış bir millettir.  Getiren götüren, yönlendiren dahil bu hayırlardan sevap alacaktır. Burası yetmediği takdirde Mevlana Mahallesinde ki tesislerimizi de hazırladık.

“ÜLKE OLARAK MAYAMIZ SAĞLAM”

Büyükgöz sözlerinin devamında “İlk önce hedefimiz sıfır ürünleri ihtiyaç sahibine ulaştırmak. Mağazada yer alan ürünler sıfır ürünlerdir. Gebzeli vatandaşları hayra öncü olmaya, hayır yapmaya, yardımlaşma duygumuzu ön plana çıkarmaya davet ediyorum. Mayamız sağlam, yardımlaşma duygumuz iyi. Kimseyi aç ve açıkta bırakan bir yapımız yok. Yüce Allah bazen varlıkla bazen yoklukla imtihan eder, rabbim yokluk göstermesin. Buranın yaygınlaşıp duyurulması için hepimize görev düşüyor.”dedi.  Büyükgöz’ün konuşmasının ardından Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay dua okudu ve Gönül Çarşısı hizmete açıldı. Açılışa ilk olarak protokol ve basın mensupları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.