GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİNE BİR TUĞLA DA DARICA FİNAL'DEN

Darıca 24.03.2017 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİNE BİR TUĞLA DA DARICA FİNAL'DEN

      18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında, Darıca Final Okulları, Derneğimizi arayarak “Çocuklarımızda yaşlılar ile ilgli değerlere dikkat çekecek bir etkinlik yapmak istiyoruz, neler yapabiliriz” diye sordular ve yapılan beyin fırtınası sonucunda, 2 yıldır yürütmekte olduğumuz “Gönül Köprüsü” projesinde kullanılmak üzere destek materyali tedarik etme kararı çıktı. Bu karar doğrultusunda okul genelinde bir kampanya başlattılar ve Hasta bezi, yatak koruyucu, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, havlu kağıt vb malzemeleri toplayarak, düzenledikleri bir törenle derneğimize teslim ettiler. Teslim töreninde Derneğimizin Gönüldaşı Fulya Yalezan Yılmaz da bir konuşma yaparak öğrencilerimize “Değerlerimiz” hakkında bilgiler verdi. Dernek Başkanımız Kudret Sekban da söz alarak, Okul Yönetimi ve Öğretmenlerin nezdinde, çocuklara bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. Başkanımız teşekkür konuşmasını yaparken, bu konuşma çocuklarla karşılıklı sohbete döndü ve çocuklar, okul bünyesinde toplayacakları mavi kapakları “Geliri, maddi durumu olmayan üniversite öğrencilerinin eğitiminde kullanılmak üzere” derneğimize iletmeye söz verdiler. Yani her zaman olduğu gibi, bir proje gene bir proje ortaya çıkardı.

 

 

 

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında, Darıca Final Okulları, Derneğimizi arayarak “Çocuklarımızda yaşlılar ile ilgli değerlere dikkat çekecek bir etkinlik yapmak istiyoruz, neler yapabiliriz” diye sordular ve yapılan beyin fırtınası sonucunda, 2 yıldır yürütmekte olduğumuz “Gönül Köprüsü” projesinde kullanılmak üzere destek materyali tedarik etme kararı çıktı. Bu karar doğrultusunda okul genelinde bir kampanya başlattılar ve Hasta bezi, yatak koruyucu, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, havlu kağıt vb malzemeleri toplayarak, düzenledikleri bir törenle derneğimize teslim ettiler. Teslim töreninde Derneğimizin Gönüldaşı Fulya Yalezan Yılmaz da bir konuşma yaparak öğrencilerimize “Değerlerimiz” hakkında bilgiler verdi. Dernek Başkanımız Kudret Sekban da söz alarak, Okul Yönetimi ve Öğretmenlerin nezdinde, çocuklara bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Başkanımız teşekkür konuşmasını yaparken, bu konuşma çocuklarla karşılıklı sohbete döndü ve çocuklar, okul bünyesinde toplayacakları mavi kapakları “Geliri, maddi durumu olmayan üniversite öğrencilerinin eğitiminde kullanılmak üzere” derneğimize iletmeye söz verdiler. Yani her zaman olduğu gibi, bir proje gene bir proje ortaya çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.