19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Gönülden Gönül’e Projesi” Çayırova’da 660 aileye ulaştı

Çayırova 17.10.2020 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Gönülden Gönül’e Projesi” Çayırova’da 660 aileye ulaştı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Kocaeli ve İlçelerinde başlattığı Gönülden Gönül’e Projesi kapsamında Çayırova’da 660 ihtiyaç sahibi aileye ulaşılarak hijyen koli dağıtımı gerçekleştirildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Kocaeli ve İlçelerinde başlattığı Gönülden Gönül’e Projesi, Çayırova’da, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in başkanlığında yürütüldü. Kocaeli genelinde yürütülen Gönülden Gönül’e Projesi Kapsamında Kaymakam Gözen başkanlığında, Çayırova’da ikamet eden 660 ihtiyaç sahibi aileye yetişkin ve bebek hijyen koli dağıtımı gerçekleştirildi. “HİÇBİR TALEBİ GERİ ÇEVİRMEMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUZ” Yapılan yardımların devam edeceğini belirten Kaymakam Gözen şu ifadelere yer verdi; “Zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım etmek ve el uzatmak bizim sorumluluğumuz ve biz de görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Mağduriyetleri engellemek için büyük bir çaba sarf ediyoruz.  Korona virüs salgını süreci uzadıkça, sıkıntılar daha da artıyor. Ama hiçbir talebi geri çevirmemeye de özen gösteriyoruz. Öncelikle tüm dünyada salgın hastalığın çabucak geçmesini temenni ediyorum. Bu dönemde halkımızın daha da yanında olmamız gerektiğine inanıyorum. Bu kapsamda dar gelirli ihtiyaç sahibi 660 ailemize 660 Hijyen Kolisi dağıtımını gerçekleştirdik. Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sürdürdüğümüz yardım faaliyetlerimiz, bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyetle devam edecektir.” 

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Kocaeli ve İlçelerinde başlattığı Gönülden Gönül’e Projesi kapsamında Çayırova’da 660 ihtiyaç sahibi aileye ulaşılarak hijyen koli dağıtımı gerçekleştirildi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Kocaeli ve İlçelerinde başlattığı Gönülden Gönül’e Projesi, Çayırova’da, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in başkanlığında yürütüldü. Kocaeli genelinde yürütülen Gönülden Gönül’e Projesi Kapsamında Kaymakam Gözen başkanlığında, Çayırova’da ikamet eden 660 ihtiyaç sahibi aileye yetişkin ve bebek hijyen koli dağıtımı gerçekleştirildi.

“HİÇBİR TALEBİ GERİ ÇEVİRMEMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

Yapılan yardımların devam edeceğini belirten Kaymakam Gözen şu ifadelere yer verdi; “Zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım etmek ve el uzatmak bizim sorumluluğumuz ve biz de görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Mağduriyetleri engellemek için büyük bir çaba sarf ediyoruz.  Korona virüs salgını süreci uzadıkça, sıkıntılar daha da artıyor. Ama hiçbir talebi geri çevirmemeye de özen gösteriyoruz. Öncelikle tüm dünyada salgın hastalığın çabucak geçmesini temenni ediyorum. Bu dönemde halkımızın daha da yanında olmamız gerektiğine inanıyorum. Bu kapsamda dar gelirli ihtiyaç sahibi 660 ailemize 660 Hijyen Kolisi dağıtımını gerçekleştirdik. Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sürdürdüğümüz yardım faaliyetlerimiz, bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyetle devam edecektir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.