19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gören aile sanıyor ama...

Darıca 07.01.2017 - 19:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gören aile sanıyor ama...

Darıca'da bir TIR'dan mazot çekildiği sırada polis baskın düzenledi.

Darıca da bir TIR'dan mazot çekildiği sırada polis baskın düzenledi. 2 kişi koşarak kaçarken, otomobilde bulunan bir kadın ise gözaltına alındı. 40 yaşındaki E.Ç. aile görüntüsü vermek için kendisinin otomobilde tutulduğunu, 2 kişinin TIR'ların depolarından mazot çaldığını söyledi. Darıca Emek Mahallesi Atatürk Caddesi Münir Sokak'ta dün gece park halindeki bir TIR'dan mazot çalındığı ihbar edildi. Polis ekipleri hızla olay yerine hareket ederken, aracın deposundan hortumla bidonlara mazot çekmeye çalışan 2 kişi koşarak kaçtı. Olay yerindeki otomobilde bulunan E.Ç. gözaltına alınırken, mazot çalmada kullanılan 17 adet bidona el konuldu. Gözaltına alınan E.Ç. kaçan kişilerin nişanlısı olan 42 yaşındaki İ.A. ve 42 yaşındaki M.C.B. olduğunu söyledi. E.Ç. otomobili İstanbul'dan kiralayarak Darıca'ya geldiklerini, aile görüntüsü vermek için kendisinin araçta bulundurulduğunu söyledi. Adliyeye sevk edilen E.Ç. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Darıca'da bir TIR'dan mazot çekildiği sırada polis baskın düzenledi.

Darıca da bir TIR'dan mazot çekildiği sırada polis baskın düzenledi. 2 kişi koşarak kaçarken, otomobilde bulunan bir kadın ise gözaltına alındı. 40 yaşındaki E.Ç. aile görüntüsü vermek için kendisinin otomobilde tutulduğunu, 2 kişinin TIR'ların depolarından mazot çaldığını söyledi.

Darıca Emek Mahallesi Atatürk Caddesi Münir Sokak'ta dün gece park halindeki bir TIR'dan mazot çalındığı ihbar edildi. Polis ekipleri hızla olay yerine hareket ederken, aracın deposundan hortumla bidonlara mazot çekmeye çalışan 2 kişi koşarak kaçtı. Olay yerindeki otomobilde bulunan E.Ç. gözaltına alınırken, mazot çalmada kullanılan 17 adet bidona el konuldu. Gözaltına alınan E.Ç. kaçan kişilerin nişanlısı olan 42 yaşındaki İ.A. ve 42 yaşındaki M.C.B. olduğunu söyledi. E.Ç. otomobili İstanbul'dan kiralayarak Darıca'ya geldiklerini, aile görüntüsü vermek için kendisinin araçta bulundurulduğunu söyledi. Adliyeye sevk edilen E.Ç. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.