Görev başındalar!

Kocaeli 22.05.2020 - 15:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Görev başındalar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kentte ulaşan sağanak yağışta olası olumsuzluklara karşı görev başında. Yağış boyunca Büyükşehir Belediyesi Kocaeli İtfaiyesi, Zabıta Daire Başkanlığı ve İSU Genel Müdürlüğü ekipleri ile sahada yer aldı. Yağış önce mazgal temizliklerinin yapıldığı Kocaeli’de yağıştan dolayı oluşan hiçbir olumsuz duruma rastlanmadı.  PERSONEL GÖREVİNİN BAŞINDA Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İSU Genel Müdürlüğü, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, akşam başlayan sabah saatlerine kadar süren yağış sırasında vatandaşların sorun yaşamaması için görev başındaydı. Kocaeli’nin 12 ilçesinde hiçbir olumsuz durum yaşanmazken Büyükşehir Belediyesi ekipleri, önümüzdeki zaman diliminde yoğun yağışlarda oluşabilecek olumsuzlukları önlemek için görev başında kalmaya devam edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kentte ulaşan sağanak yağışta olası olumsuzluklara karşı görev başında. Yağış boyunca Büyükşehir Belediyesi Kocaeli İtfaiyesi, Zabıta Daire Başkanlığı ve İSU Genel Müdürlüğü ekipleri ile sahada yer aldı. Yağış önce mazgal temizliklerinin yapıldığı Kocaeli’de yağıştan dolayı oluşan hiçbir olumsuz duruma rastlanmadı. 

PERSONEL GÖREVİNİN BAŞINDA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İSU Genel Müdürlüğü, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, akşam başlayan sabah saatlerine kadar süren yağış sırasında vatandaşların sorun yaşamaması için görev başındaydı. Kocaeli’nin 12 ilçesinde hiçbir olumsuz durum yaşanmazken Büyükşehir Belediyesi ekipleri, önümüzdeki zaman diliminde yoğun yağışlarda oluşabilecek olumsuzlukları önlemek için görev başında kalmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.