19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GOSB’dan büyük destek!

Gebze 06.09.2019 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GOSB’dan büyük destek!

GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, GOSB’un, destekçilerinden biri olduğu ‘Yeni Nesil Öğretmen odaları’ projesinin tanıtım toplantısında yer aldı.

Projenin tanıtımı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından üç pilot okuldan biri olan Keçiören Yalçın Eskiyapan İlkokulu’nda yapıldı. Toplantıya katılan GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım; Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bütçelerindeki en büyük bağış kalemlerinin tamamen eğitim odaklı olduğunu söyleyerek, Bakan Ziya Selçuk’un çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. ODALARDA HER TÜRLÜ KONFOR VAR Proje kapsamında, öğretmenlerin talepleri doğrultusunda hazırlanan odalarda; bireysel çalışmaya ve ekip çalışmasına elverişli çalışma alanları, dosya depolama alanları, geniş oturma alanları, şifreli-kilitli ve USB girişli priz sistemi bireysel dolaplar, toplantı masaları, mutfak alanı ve mutfak alanına konumlandırılmış mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi, tahta kalemiyle yazı yazmaya da imkân sağlayan mıknatıslı metal panolar, çiçek yetiştirilebilecek ve evcil hayvan beslenebilecek yaşam alanlarının yer aldığı belirtildi.
GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, GOSB’un, destekçilerinden biri olduğu ‘Yeni Nesil Öğretmen odaları’ projesinin tanıtım toplantısında yer aldı.

Projenin tanıtımı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından üç pilot okuldan biri olan Keçiören Yalçın Eskiyapan İlkokulu’nda yapıldı. Toplantıya katılan GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım; Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bütçelerindeki en büyük bağış kalemlerinin tamamen eğitim odaklı olduğunu söyleyerek, Bakan Ziya Selçuk’un çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti.

ODALARDA HER TÜRLÜ KONFOR VAR

Proje kapsamında, öğretmenlerin talepleri doğrultusunda hazırlanan odalarda; bireysel çalışmaya ve ekip çalışmasına elverişli çalışma alanları, dosya depolama alanları, geniş oturma alanları, şifreli-kilitli ve USB girişli priz sistemi bireysel dolaplar, toplantı masaları, mutfak alanı ve mutfak alanına konumlandırılmış mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi, tahta kalemiyle yazı yazmaya da imkân sağlayan mıknatıslı metal panolar, çiçek yetiştirilebilecek ve evcil hayvan beslenebilecek yaşam alanlarının yer aldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.