GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

GOSB Teknopark büyük zirveye ortak!

Gebze 09.10.2019 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GOSB Teknopark büyük zirveye ortak!

Dünyanın 3. büyük ekonomisi olan teknoloji devi Japonya ile Türkiye arasındaki ticari ve teknolojik faaliyetleri arttıracak bir ortak platform yaratmayı amaçlayan AOTS Türkiye, 60. yılını Türk – Japon İnovasyon Zirvesi ile kutlamaya hazırlanıyor. Söz konusu zirve Gebze Organize Sanayi Bölgesi Teknopark ortaklığında gerçekleştiriliyor. Zirve ile alakalı bir açıklama yapan Gebze Organize Sanayi Bölgesi Teknopark, “Modern dünya tarihinin başladığı yıllardan günümüze, mutlu ve trajik kilometre taşları üzerinden uzanan Türk – Japon dostluğu; son yıllarda gerçekleşen ticari işbirlikleri ile kalıcı ekonomik ortaklıklara dönüşüyor. Tarihsel dayanışma bağı ile perçinlenen Türk – Japon dostluğu, ulusal bilim kuruluşları ve şirketlerin ekonomi ve inovasyona dayalı işbirlikleri ile yepyeni açılımlara ulaşıyor. Ekonomik İşbirliği Anlaşması (EPA) ile iki ülke arasındaki yatırım ortamının ve işbirliklerinin gelişmesi bekleniyor. Türk – Japon İnovasyon Zirvesi 19 Kasım 2019 Salı günü Marriot İstanbul Şişli Hotel’de saat 09.00 – 18.00 arasında yapılacak. TÜRK JAPON İNOVASYON ZİRVESİ’NİN AMACI Türk-Japon ticari ilişkilerine ev sahipliği yaparak; bu ilişkilerin inovasyon odaklı işbirliklerine dönüşümünü sağlamak. Japonya’nın Türkiye yatırımlarına verdiği önem, değer ve sunduğu avantajları Türk iş dünyasına tanıtmak. Sürdürülebilir bir etkinlik dizisi meydana getirerek, iki ülke arasında oluşacak inovasyon köprüsünün sürekliliğini temin etmek. Japonya’da ticari faaliyette bulunmayı veya Japon hükümetinin teşviklerinden yararlanmayı isteyen firmalar için bir danışman platform oluşturarak, rehber hizmetleri tanıtmak.

Dünyanın 3. büyük ekonomisi olan teknoloji devi Japonya ile Türkiye arasındaki ticari ve teknolojik faaliyetleri arttıracak bir ortak platform yaratmayı amaçlayan AOTS Türkiye, 60. yılını Türk – Japon İnovasyon Zirvesi ile kutlamaya hazırlanıyor. Söz konusu zirve Gebze Organize Sanayi Bölgesi Teknopark ortaklığında gerçekleştiriliyor.

Zirve ile alakalı bir açıklama yapan Gebze Organize Sanayi Bölgesi Teknopark, “Modern dünya tarihinin başladığı yıllardan günümüze, mutlu ve trajik kilometre taşları üzerinden uzanan Türk – Japon dostluğu; son yıllarda gerçekleşen ticari işbirlikleri ile kalıcı ekonomik ortaklıklara dönüşüyor. Tarihsel dayanışma bağı ile perçinlenen Türk – Japon dostluğu, ulusal bilim kuruluşları ve şirketlerin ekonomi ve inovasyona dayalı işbirlikleri ile yepyeni açılımlara ulaşıyor. Ekonomik İşbirliği Anlaşması (EPA) ile iki ülke arasındaki yatırım ortamının ve işbirliklerinin gelişmesi bekleniyor. Türk – Japon İnovasyon Zirvesi 19 Kasım 2019 Salı günü Marriot İstanbul Şişli Hotel’de saat 09.00 – 18.00 arasında yapılacak.

TÜRK JAPON İNOVASYON ZİRVESİ’NİN AMACI

Türk-Japon ticari ilişkilerine ev sahipliği yaparak; bu ilişkilerin inovasyon odaklı işbirliklerine dönüşümünü sağlamak. Japonya’nın Türkiye yatırımlarına verdiği önem, değer ve sunduğu avantajları Türk iş dünyasına tanıtmak. Sürdürülebilir bir etkinlik dizisi meydana getirerek, iki ülke arasında oluşacak inovasyon köprüsünün sürekliliğini temin etmek. Japonya’da ticari faaliyette bulunmayı veya Japon hükümetinin teşviklerinden yararlanmayı isteyen firmalar için bir danışman platform oluşturarak, rehber hizmetleri tanıtmak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.