19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO Geleneği Bozmadı

Gebze 20.08.2018 - 13:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTO Geleneği Bozmadı

Gebze Ticaret Odası, Kurban Bayramı öncesi Kent Meydanı'nda vatandaşlara bayram çöreği dağıttı.

Gebze Ticaret Odası, Kurban Bayramı arifesinde Gebze'ye has bayram çöreğini dağıttı. Gebze'de Kent Meydanı'nda, Çayırova'da Fatih Caddesi'nde, Darıca'da Çınar Mevkii'nde, Dilovası'nda Belediye Hizmet Binası önünde bayram çöreği dağıtılırken, vatandaşlar ilgi gösterdi.  Gebze'nin yanı sıra Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda da bayram çöreği dağıtıldı. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Gebze'de yaşayanlar yıllardır bu çöreğin tadını bilir. Kel Tatar lakaplı Fahri Usta tarafından yapılmış ve sadece Gebze'ye has olan bir ürün bu ekmek. Senede sadece 2 defa arife günleri çıkıyor. Esas lezzetini içine katılan anason, tarçın ve karanfilden alıyor. Biz Gebze Ticaret Odası olarak dışarıda da bu çöreğin tanınmasını sağlamak için patent başvurusunda bulunmuştuk. Bundan sonra da Gebze'nin bir ürünü olmuş olacak. 15 gün boyunca insanlar bunu dolapta saklayabiliyor. 15 gün sonra yiyince de aynı tadı alabiliyorlar" dedi. Gebze Çöreği dağıtımında GTO Yönetim Kurulu başkanı Nail Çiler'in yanısıra, Kayhan Özler, Baran Aydın, Yücel Yılmazel, Oğuz Şerifalioğlu ve çalışanlarda yer aldılar.
Gebze Ticaret Odası, Kurban Bayramı öncesi Kent Meydanı'nda vatandaşlara bayram çöreği dağıttı.

Gebze Ticaret Odası, Kurban Bayramı arifesinde Gebze'ye has bayram çöreğini dağıttı. Gebze'de Kent Meydanı'nda, Çayırova'da Fatih Caddesi'nde, Darıca'da Çınar Mevkii'nde, Dilovası'nda Belediye Hizmet Binası önünde bayram çöreği dağıtılırken, vatandaşlar ilgi gösterdi.

 Gebze'nin yanı sıra Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda da bayram çöreği dağıtıldı. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Gebze'de yaşayanlar yıllardır bu çöreğin tadını bilir. Kel Tatar lakaplı Fahri Usta tarafından yapılmış ve sadece Gebze'ye has olan bir ürün bu ekmek.

Senede sadece 2 defa arife günleri çıkıyor. Esas lezzetini içine katılan anason, tarçın ve karanfilden alıyor. Biz Gebze Ticaret Odası olarak dışarıda da bu çöreğin tanınmasını sağlamak için patent başvurusunda bulunmuştuk. Bundan sonra da Gebze'nin bir ürünü olmuş olacak. 15 gün boyunca insanlar bunu dolapta saklayabiliyor. 15 gün sonra yiyince de aynı tadı alabiliyorlar" dedi. Gebze Çöreği dağıtımında GTO Yönetim Kurulu başkanı Nail Çiler'in yanısıra, Kayhan Özler, Baran Aydın, Yücel Yılmazel, Oğuz Şerifalioğlu ve çalışanlarda yer aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.