GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

GTO'nun kadın desteği

Gebze 10.10.2019 - 15:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTO'nun kadın desteği

Gebze Ticaret Odası tarafından ‘Girişimci Kadınları Güçlü Topuk Sesleri’ konulu bir panel gerçekleştirildi. Panele Gebzeliler yoğun ilgi gösterirken katılımcılar adeta salona sığmadılar. Gebze Ticaret Odası tarafından bugün ‘Girişimci Kadınları Güçlü Topuk Sesleri’ konulu panel gerçekleştirildi. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan panele Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Gebze Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Ebru Tümer, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. ORDUMUZ MUZAFFER OLSUN Panelde ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaparak, “Bu salonda o kadar etkin insanlar var ki hepsi birbirinden değerli. Programa gelen tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Konuşmacıların her biri birbirinden değerli. Barış Pınarı hareketine katılan ordumuza Allah güç versin. Bundan yıllar öncede isimsiz kahraman olan kadınlar hep birlikte olacağız. Hayatın her alanında kadınların büyük çaba ve gayreti olmuştur. Kurtuluş Savaşı’na omuz omuza olan ve bugün bu ülkeyi yükseltecek olan yine kadınlarımız olacaktır. Kadın hakları konusunda birçok Avrupa ülkesine göre bu haklar daha önce verildi. BİNLERCE KİŞİYE EĞİTİM VERDİK Evimizde baş tacımız var. Kadınlar tarh boyunca ekonomiye katkı sağlamışlardır. Kadının elinin değdiğim yerde bereket vardır. Kadınlarımızın yönetimde olması ekonomiye katkı sağlayacak diye düşünüyorum. Türk kadını fedakârdır. Yaptığı işe gönül verir. Gelişmiş toplumlara baktığımızda kadınlara önem veren toplumlardır. Oda olarak bu panelin hazırlanmasında destek veren tüm herkese teşekkür ediyorum. Oda olarak girişimcilik eğitimlerde hep birinci olduk.  Her ne kadar ilçe olsak da cumhuriyetin yüzüncü yılında Büyükşehir statüsünde il olacağız. Gebze artık kabına sığmıyor. Sanayinim başkenti Gebze’dir. 6 bin 51 kişiye girişimcilik eğitimi verdik” dedi. HİKAYELERİNİ ANLATTILAR Başkan Çiler’in konuşmasının ardından BEE’O Propolis Kurucu Ortağı ve Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tağanur Samancı, Biolive Kurucu Ortağı Duygu Yılmaz, YÖK Akademide Kadın Çalışmaları Birim Üyesi-TULİP Kurucu Koordinatörü- Düzce Üniversitesi Kurucu Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve Robot Hukukçu Selin Çetin konuşarak girişim hikayelerini anlattılar.              

Gebze Ticaret Odası tarafından ‘Girişimci Kadınları Güçlü Topuk Sesleri’ konulu bir panel gerçekleştirildi. Panele Gebzeliler yoğun ilgi gösterirken katılımcılar adeta salona sığmadılar.

Gebze Ticaret Odası tarafından bugün ‘Girişimci Kadınları Güçlü Topuk Sesleri’ konulu panel gerçekleştirildi. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan panele Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Gebze Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Ebru Tümer, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

ORDUMUZ MUZAFFER OLSUN

Panelde ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaparak, “Bu salonda o kadar etkin insanlar var ki hepsi birbirinden değerli. Programa gelen tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Konuşmacıların her biri birbirinden değerli. Barış Pınarı hareketine katılan ordumuza Allah güç versin. Bundan yıllar öncede isimsiz kahraman olan kadınlar hep birlikte olacağız. Hayatın her alanında kadınların büyük çaba ve gayreti olmuştur. Kurtuluş Savaşı’na omuz omuza olan ve bugün bu ülkeyi yükseltecek olan yine kadınlarımız olacaktır. Kadın hakları konusunda birçok Avrupa ülkesine göre bu haklar daha önce verildi.

BİNLERCE KİŞİYE EĞİTİM VERDİK

Evimizde baş tacımız var. Kadınlar tarh boyunca ekonomiye katkı sağlamışlardır. Kadının elinin değdiğim yerde bereket vardır. Kadınlarımızın yönetimde olması ekonomiye katkı sağlayacak diye düşünüyorum. Türk kadını fedakârdır. Yaptığı işe gönül verir. Gelişmiş toplumlara baktığımızda kadınlara önem veren toplumlardır. Oda olarak bu panelin hazırlanmasında destek veren tüm herkese teşekkür ediyorum. Oda olarak girişimcilik eğitimlerde hep birinci olduk.  Her ne kadar ilçe olsak da cumhuriyetin yüzüncü yılında Büyükşehir statüsünde il olacağız. Gebze artık kabına sığmıyor. Sanayinim başkenti Gebze’dir. 6 bin 51 kişiye girişimcilik eğitimi verdik” dedi.

HİKAYELERİNİ ANLATTILAR

Başkan Çiler’in konuşmasının ardından BEE’O Propolis Kurucu Ortağı ve Gıda Yüksek Mühendisi Aslı Elif Tağanur Samancı, Biolive Kurucu Ortağı Duygu Yılmaz, YÖK Akademide Kadın Çalışmaları Birim Üyesi-TULİP Kurucu Koordinatörü- Düzce Üniversitesi Kurucu Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve Robot Hukukçu Selin Çetin konuşarak girişim hikayelerini anlattılar.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.