19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO ZAMANLA YARIŞIYOR

Gebze 07.06.2018 - 16:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GTO ZAMANLA YARIŞIYOR

Yapımı Gebze Ticaret Odası Tarafından gerçekleştirilen 112 Acil Servis İstasyonlarının beşincisi Gebze Teknik Üniversitesi yerleşkesi yanında açıldı.

Gerçekleşen açılış törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli il Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, GTO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri katıldı. Kocaeli il Sağlık Müdürü Şenol Ergüney’in konuşması ile başlayan açılış töreninde Vali Aksoy ve GTO Başkanı Çiler’de birer konuşma gerçekleştirdi. Ergüney konuşmasında, "Acil durumlarda 112 acil, 155 polis, 156 jandarma ve 110 itfaiye hatları aranabilir. Projenin amaçları, acil hizmetler arasında eşgüdümü sağlamak, koordinasyonu kolaylaştırmak ve halkımıza sunulan acil hizmetlerin süresini ve maliyetini azaltarak kalitesini artırmaktır. Binanın hizmet binasına uygun hale getirilmesi için yapılan düzenlemelerde bizlere destek veren başta Gebze Ticaret odası olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. BÖLGENİN İHTİYACI Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ise konuşmasında, oda olarak sosyal sorumluluk projelerine duyarlılığı gereği ihtiyaç duyulan farklı yerlere 112 Acil Servis İstasyonları yaptıklarını belirtti. Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak bölgenin ihtiyaçlarına cevap verme konusunda üzerimize düşen ne varsa yerine getiriyoruz. Bilindiği gibi bölgemizin en önemli ihtiyaçlarından olan 112 Acil Servis İstasyonu’nun 4 tanesini geçtiğimiz yıllarda hizmete açmıştık. Son olarak ise Gebze Teknik Üniversitesi içerisine yaptırdığımız 112 Acil Servis İstasyonu’nun yapımı bitti. Gebze’nin eksiklikleri ile ilgili oda olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman gereken desteği vermeye hazırız.” dedi. SAĞLIKTA ZAMAN ÖNEMLİ Açılış programında son olarak kürsüye gelen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy da, “Sağlıkta hızlı müdahale çok önemli. Kaza olabilir, kalp krizi olabilir yada farklı ani bir sağlık problemi yaşanabilir. İşte bu durumlarda zamanla yarışmak gerekebilir. Böylesi yaşanması muhtemel durumlarda hızlı müdahaleler için bu tür istasyonları çok önemli. Yerin tahsisi ve düzenlenmesi noktasında belediyemize, yapımı noktasında Gebze Ticaret Odası’nın başta başkanı Sayın Çiler, yönetimi ve meclis üyelerine çok teşekkür ederim.” dedi.
Yapımı Gebze Ticaret Odası Tarafından gerçekleştirilen 112 Acil Servis İstasyonlarının beşincisi Gebze Teknik Üniversitesi yerleşkesi yanında açıldı.

Gerçekleşen açılış törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli il Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, GTO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri katıldı.

Kocaeli il Sağlık Müdürü Şenol Ergüney’in konuşması ile başlayan açılış töreninde Vali Aksoy ve GTO Başkanı Çiler’de birer konuşma gerçekleştirdi. Ergüney konuşmasında, "Acil durumlarda 112 acil, 155 polis, 156 jandarma ve 110 itfaiye hatları aranabilir. Projenin amaçları, acil hizmetler arasında eşgüdümü sağlamak, koordinasyonu kolaylaştırmak ve halkımıza sunulan acil hizmetlerin süresini ve maliyetini azaltarak kalitesini artırmaktır. Binanın hizmet binasına uygun hale getirilmesi için yapılan düzenlemelerde bizlere destek veren başta Gebze Ticaret odası olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

BÖLGENİN İHTİYACI

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ise konuşmasında, oda olarak sosyal sorumluluk projelerine duyarlılığı gereği ihtiyaç duyulan farklı yerlere 112 Acil Servis İstasyonları yaptıklarını belirtti. Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak bölgenin ihtiyaçlarına cevap verme konusunda üzerimize düşen ne varsa yerine getiriyoruz. Bilindiği gibi bölgemizin en önemli ihtiyaçlarından olan 112 Acil Servis İstasyonu’nun 4 tanesini geçtiğimiz yıllarda hizmete açmıştık. Son olarak ise Gebze Teknik Üniversitesi içerisine yaptırdığımız 112 Acil Servis İstasyonu’nun yapımı bitti. Gebze’nin eksiklikleri ile ilgili oda olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman gereken desteği vermeye hazırız.” dedi.

SAĞLIKTA ZAMAN ÖNEMLİ

Açılış programında son olarak kürsüye gelen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy da, “Sağlıkta hızlı müdahale çok önemli. Kaza olabilir, kalp krizi olabilir yada farklı ani bir sağlık problemi yaşanabilir. İşte bu durumlarda zamanla yarışmak gerekebilir. Böylesi yaşanması muhtemel durumlarda hızlı müdahaleler için bu tür istasyonları çok önemli. Yerin tahsisi ve düzenlenmesi noktasında belediyemize, yapımı noktasında Gebze Ticaret Odası’nın başta başkanı Sayın Çiler, yönetimi ve meclis üyelerine çok teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.