19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTÜ’de bilgilendirme seminerleri

Gebze 17.07.2019 - 18:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTÜ’de bilgilendirme seminerleri

Gebze Teknik Üniversitesi yönetiminin katılımı ile TTO Uzmanları tarafından ‘GTÜ SANAYİ İŞBİRLİĞİ: 2244 Sanayi Doktora Programı’ konulu seminerler düzenlenecek. GTÜ’den yapılan açıklamada, “Ar-Ge/Tasarım Merkezleri ile Teknopark/TGB firmalarına yönelik olan seminerler, aşağıdaki programa göre Bilişim Vadisi, GOSB Teknokent, Teknokent İstanbul ve TAYSAD/TOSB yerleşkelerinde gerçekleştirilecektir.  Bu etkinlik kapsamında, programa başvuru şartını sağlamak için üniversitemiz akademisyenleri ile firmalar arasında gelişebilecek olası iş birliği fırsatları değerlendirilecektir. DAVET EDİYORUZ Çağrının amacı ülkemizin 2023 yılı hedefleri kapsamında sanayide ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının üniversite-sanayi işbirliği ile yetiştirilmesi, sanayide doktoralı araştırmacı istihdamının teşvik edilmesi ve üniversite/araştırma altyapısı-sanayi işbirliğinin geliştirilmesidir. Bu çağrı duyurusu, doktora eğitimi vermek üzere yurt içinde eğitim veren devlet veya vakıf yükseköğretim kurumları veya araştırma altyapılarının; Ar-Ge veya tasarım merkezlerine sahip özel sektör kuruluşları veya teknoparklar bünyesinde Türkiye’de yerleşik sermaye şirketleriyle birlikte sunacakları projelerin her türlü işlem ve yükümlülüklerini kapsamaktadır. Üniversitemiz ile işbirliği fırsatlarını değerlendirmek üzere siz değerli akademisyen ve firma temsilcilerimizi etkinliklere davet ediyoruz. Bilgilendirme toplantımıza sizlerin katılımından memnuniyet duyarız” ifadelerine yer verildi.

Gebze Teknik Üniversitesi yönetiminin katılımı ile TTO Uzmanları tarafından ‘GTÜ SANAYİ İŞBİRLİĞİ: 2244 Sanayi Doktora Programı’ konulu seminerler düzenlenecek. GTÜ’den yapılan açıklamada, “Ar-Ge/Tasarım Merkezleri ile Teknopark/TGB firmalarına yönelik olan seminerler, aşağıdaki programa göre Bilişim Vadisi, GOSB Teknokent, Teknokent İstanbul ve TAYSAD/TOSB yerleşkelerinde gerçekleştirilecektir.  Bu etkinlik kapsamında, programa başvuru şartını sağlamak için üniversitemiz akademisyenleri ile firmalar arasında gelişebilecek olası iş birliği fırsatları değerlendirilecektir.

DAVET EDİYORUZ

Çağrının amacı ülkemizin 2023 yılı hedefleri kapsamında sanayide ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının üniversite-sanayi işbirliği ile yetiştirilmesi, sanayide doktoralı araştırmacı istihdamının teşvik edilmesi ve üniversite/araştırma altyapısı-sanayi işbirliğinin geliştirilmesidir. Bu çağrı duyurusu, doktora eğitimi vermek üzere yurt içinde eğitim veren devlet veya vakıf yükseköğretim kurumları veya araştırma altyapılarının; Ar-Ge veya tasarım merkezlerine sahip özel sektör kuruluşları veya teknoparklar bünyesinde Türkiye’de yerleşik sermaye şirketleriyle birlikte sunacakları projelerin her türlü işlem ve yükümlülüklerini kapsamaktadır. Üniversitemiz ile işbirliği fırsatlarını değerlendirmek üzere siz değerli akademisyen ve firma temsilcilerimizi etkinliklere davet ediyoruz. Bilgilendirme toplantımıza sizlerin katılımından memnuniyet duyarız” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.