GTÜ’de engelsiz festivali Köşker’den çocuklara davet

Gebze 09.05.2016 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GTÜ’de engelsiz festivali Köşker’den çocuklara davet

GTÜ Kelebeğin Düşü Engelsiz Festivaline konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker engelli çocuk ve gençleri, her sene yaz spor okullarında ücretsiz açılan branşlara katılmaya davet etti

Gebze Teknik Üniversitesi’nde anlamlı festival. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün ev sahipliğinde bu yıl ilki gerçekleştirilen Kelebeğin Düşü Engelsiz Festivali’ne Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, protokol, engelsiz yaşam dernekleri temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Engelli bireylerin sosyal yaşama entegresinde farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen Kelebeğin Düşü Engelsiz Festivali’nin açılış konuşmasını yapan GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, “Festivalimize katkılarını esirgemeyen tüm paydaşlarımıza ve tüm katılımcı kardeşlerimize teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz”  dedi.   BİRBİRLERİYLE KAYNAŞIYOR Görgün’ün ardından kürsüye gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise selamlama konuşmasında, “Böylesine önemli ve anlamlı bir etkinliğe imza atan değerli rektörümüze teşekkür etmek isterim. Engellerin birlikte aşılması ve engelli kardeşlerimizle birlikte farkındalık yaratmak adına yapılan böylesi önemli etkinliklere her zaman katkı sunuyoruz, sunmaya da hazırız. Her bir bireyin engelli adayı olduğunda yola çıkarak, engelli genç kardeşlerimizin kapalı mekanlardan, evlerinden çıkarak topluma karışmaları adına Gebze Belediyesi olarak yaz spor okullarımızda 7 yıldan bu yana devam eden bir uygulamayı başlattık. Yaz spor okullumuzun öğrencileri arasına dahil ettiğimiz engelli kardeşlerimiz diğer çocuklarla birlikte hem eğleniyor hem de becerilerini geliştiriyor. GÖRGÜN VE EKİBİNİ KUTLADI Bu vesileyle buradan engelli kardeşlerimizi velilerinin huzurunda yaz spor okulumuza katılmaya davet ediyorum. Yaptığı bu tür etkinlik ve faaliyetlerle örnek bir kurum haline dönüşen üniversitemizin tüm mensuplarına başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Başkan Köşker’in ardından kürsüye gelen Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise Kelebeğin Düşü Engelsiz Festivali’nin ev sahibi GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ve ekibini, etkinliğe katkı sunan tüm paydaşları kutladı. Konuşmaların ardından protokole plaket takdimi yapıldı ve öğrencilerin ürünlerinin yer aldığı stantlar ziyaret edildi.
GTÜ Kelebeğin Düşü Engelsiz Festivaline konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker engelli çocuk ve gençleri, her sene yaz spor okullarında ücretsiz açılan branşlara katılmaya davet etti

Gebze Teknik Üniversitesi’nde anlamlı festival. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün ev sahipliğinde bu yıl ilki gerçekleştirilen Kelebeğin Düşü Engelsiz Festivali’ne Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, protokol, engelsiz yaşam dernekleri temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Engelli bireylerin sosyal yaşama entegresinde farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen Kelebeğin Düşü Engelsiz Festivali’nin açılış konuşmasını yapan GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, “Festivalimize katkılarını esirgemeyen tüm paydaşlarımıza ve tüm katılımcı kardeşlerimize teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz”  dedi.

 

BİRBİRLERİYLE KAYNAŞIYOR

Görgün’ün ardından kürsüye gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise selamlama konuşmasında, “Böylesine önemli ve anlamlı bir etkinliğe imza atan değerli rektörümüze teşekkür etmek isterim. Engellerin birlikte aşılması ve engelli kardeşlerimizle birlikte farkındalık yaratmak adına yapılan böylesi önemli etkinliklere her zaman katkı sunuyoruz, sunmaya da hazırız. Her bir bireyin engelli adayı olduğunda yola çıkarak, engelli genç kardeşlerimizin kapalı mekanlardan, evlerinden çıkarak topluma karışmaları adına Gebze Belediyesi olarak yaz spor okullarımızda 7 yıldan bu yana devam eden bir uygulamayı başlattık. Yaz spor okullumuzun öğrencileri arasına dahil ettiğimiz engelli kardeşlerimiz diğer çocuklarla birlikte hem eğleniyor hem de becerilerini geliştiriyor.

GÖRGÜN VE EKİBİNİ KUTLADI

Bu vesileyle buradan engelli kardeşlerimizi velilerinin huzurunda yaz spor okulumuza katılmaya davet ediyorum. Yaptığı bu tür etkinlik ve faaliyetlerle örnek bir kurum haline dönüşen üniversitemizin tüm mensuplarına başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Başkan Köşker’in ardından kürsüye gelen Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise Kelebeğin Düşü Engelsiz Festivali’nin ev sahibi GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ve ekibini, etkinliğe katkı sunan tüm paydaşları kutladı. Konuşmaların ardından protokole plaket takdimi yapıldı ve öğrencilerin ürünlerinin yer aldığı stantlar ziyaret edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.