GTÜ'lü öğrenci hayatını kaybetti!

Gebze 10.02.2020 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GTÜ'lü öğrenci hayatını kaybetti!

Gebze Teknik Üniversitesi öğrencisi olan Burakcan Aşa metroda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Google temsilcisi olan ve Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar öğrencisi olan 21 yaşındaki olan Burakcan Aşa dün Yalova'dan Google bir proje vermek üzere yola çıktı. Bindiği Metro da birkaç kalp krizi geçirdi. Önce, metroda çevreden yetişenler tarafından kalp krizi geçiren Aşa'ya masaj yapıldı. Daha sonra gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı. Defalarca yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan gencin ölümü büyük üzüntü yarattı. MERKEZ CAMİİNDEN KALDIRILACAK Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi Fizik öğretmeni Vedat Aşa'nın ve Özlem Aşa'nın oğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Burakcan Aşa'nın cenazesi bugün ikindi namazından sonra Yalova Merkez Camisinden kaldırılarak, Paşaköy mezarlığında toprağa verilecek

Gebze Teknik Üniversitesi öğrencisi olan Burakcan Aşa metroda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Google temsilcisi olan ve Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar öğrencisi olan 21 yaşındaki olan Burakcan Aşa dün Yalova'dan Google bir proje vermek üzere yola çıktı. Bindiği Metro da birkaç kalp krizi geçirdi. Önce, metroda çevreden yetişenler tarafından kalp krizi geçiren Aşa'ya masaj yapıldı. Daha sonra gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı. Defalarca yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan gencin ölümü büyük üzüntü yarattı.

MERKEZ CAMİİNDEN KALDIRILACAK

Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi Fizik öğretmeni Vedat Aşa'nın ve Özlem Aşa'nın oğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Burakcan Aşa'nın cenazesi bugün ikindi namazından sonra Yalova Merkez Camisinden kaldırılarak, Paşaköy mezarlığında toprağa verilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.