GTÜ Rektörü Görgün, Bayram’ı ziyaret etti

Gebze 04.08.2017 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GTÜ Rektörü Görgün, Bayram’ı ziyaret etti

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Görgün’ ü makamında misafir etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten rektör Görgüm, Genel Sekreter Bayram ‘a yeni görevinde başarılar diledi. BAŞARILAR DİLİYORUM Karşılıklı memnuniyet mesajlarının verildiği ziyarette Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Görgün Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a yeni görevinin kent adına çok önemli olduğunu belirterek” İSU Genel Müdürlüğü görevinizdeki hayata geçirdiğiniz çalışmaları takdirle izliyordum. Aynı başarıyı Genel Sekreterlik görevinde de göstereceğinizi biliyorum. Yeni görevinizin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum ‘’ dedi. Görgün ayrıca Genel Sekreter İlhan Bayram’a öğrenciler tarafından yapılmış bir tablo hediye etti. EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM Gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ‘ e teşekkürlerini ileten Genel Sekreter İlhan Bayram ‘’ Nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Biz Büyükşehir olarak eğitime ve öğrencilerimize çok değer veriyoruz. Sizin yapacağınız, kente kazandıracağınız öğrencilere yönelik projeleri destekliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak da eğitime yönelik projelerimize devam edeceğiz  ‘’ ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Görgün’ ü makamında misafir etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten rektör Görgüm, Genel Sekreter Bayram ‘a yeni görevinde başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Karşılıklı memnuniyet mesajlarının verildiği ziyarette Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Görgün Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a yeni görevinin kent adına çok önemli olduğunu belirterek” İSU Genel Müdürlüğü görevinizdeki hayata geçirdiğiniz çalışmaları takdirle izliyordum. Aynı başarıyı Genel Sekreterlik görevinde de göstereceğinizi biliyorum. Yeni görevinizin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum ‘’ dedi. Görgün ayrıca Genel Sekreter İlhan Bayram’a öğrenciler tarafından yapılmış bir tablo hediye etti.

EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM

Gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ‘ e teşekkürlerini ileten Genel Sekreter İlhan Bayram ‘’ Nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Biz Büyükşehir olarak eğitime ve öğrencilerimize çok değer veriyoruz. Sizin yapacağınız, kente kazandıracağınız öğrencilere yönelik projeleri destekliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak da eğitime yönelik projelerimize devam edeceğiz  ‘’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.