19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GÜÇDEF ilk toplantısını Dilovası’nda yaptı

Dilovası 08.11.2016 - 08:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GÜÇDEF ilk toplantısını Dilovası’nda yaptı

Kısa adı GÜÇDEF olan Gümüşhaneliler Gebze Çayırova, Darıca ve Dilovası Dernekler Federasyonu ilk toplantısını Dilovası Kürtünlüler Derneğinin ev sahipliğinde yaptı.

  Dilovası Kürtünlüler Derneğinde yapılan kahvaltılı toplantıya GÜÇDEF Başkanı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Yücel Nazlı ile kurucu başkan Mikail Ozan, GÜÇDEF’e ait dernek başkanları ve GÜÇDEF delegeleri katıldı. Ev sahibi Dilovası  Kürtünlüler Derneği adına söz alan Kocaeli Büyükşehir ve Dilovası Belediye Meclis üyesi Fatih Meral, GÜÇDEF’in kongreden sonra ilk toplantısına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür etti. GÜÇDEF Başkanı SMMM Yücel Nazlı yaptığı konuşmada, GÜÇDEF’in bölgemizdeki dernekler üzerinde bir çatı görevi olduğunu, birlik ve beraberliği sağlamda çok büyük bir misyonu yüklendiğini belirterek “GÜÇDEF olarak dernekler arasında koordinasyonu sağladığımız gibi  yaşadığımız bu kente karşı sorumluluklarımızı da yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Ülkemizin her zamankinden daha çok bir olmaya birliğe ve dirliğe ihtiyacı olduğu bilinciyle bizlerde GÜÇDEF çatısı altıdaki tüm dernekleri ve dernek üyeleri hemşehrilerimiz olarak bu birliğin ve dirliğin tarafıyız ve tarafı olmaya da devam edeceğiz. Yardımlaşmayı ve dayanışmayı esas alan bir misyonumuzu hep devam ettirdik ettireceğiz” dedi. Kurucu Başkan Mikail Ozan’da güzel işlere hep birlikte imza attıklarını bundan sonrada bu güzel işlerin hep yanında olacağını ve yönetimdeki biri kadar da çalışacağını dile getirerek görev süresi içerisinde çalıştığı tüm arkadaşları ve dernek başkanlarına  bir kez daha teşekkür etti. Gebze Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonu geçtiğimiz hafta olağan kongreye gitmiş, kurucu başkan olan ve yedi yıldır da başkanlığını yapan İnşaat Mühendisi Mikail Ozan, görevi oy birliğiyle  kamoyunun yakından tanıdığı Yeminli Mali Müşavir  Yücel Nazlı’ya devretmişti. Geçtiğimiz pazar günü Gebze Öğretmenevinde yapılan kongrede GÜÇDEF’in yeni yönetim kurulu üyeleri şu şekilde oluşmuştu. Başkan Yücel Nazlı, Halil Keskinoğlu, Ekrem Meral, Ertuğurul Taşlı, Zafer Alkan, Cengiz Kandaz, Mehmet Yıldız, Bekir Özhan, İlhan Çiçek,  Osman Sonkaya  seçildiler. Ayrıca GÜÇDEF’in bünyesinde bulunan diğer derneklerin başkanları da doğal olarak yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyorlar.
Kısa adı GÜÇDEF olan Gümüşhaneliler Gebze Çayırova, Darıca ve Dilovası Dernekler Federasyonu ilk toplantısını Dilovası Kürtünlüler Derneğinin ev sahipliğinde yaptı.

 

Dilovası Kürtünlüler Derneğinde yapılan kahvaltılı toplantıya GÜÇDEF Başkanı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Yücel Nazlı ile kurucu başkan Mikail Ozan, GÜÇDEF’e ait dernek başkanları ve GÜÇDEF delegeleri katıldı.

Ev sahibi Dilovası  Kürtünlüler Derneği adına söz alan Kocaeli Büyükşehir ve Dilovası Belediye Meclis üyesi Fatih Meral, GÜÇDEF’in kongreden sonra ilk toplantısına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür etti.

GÜÇDEF Başkanı SMMM Yücel Nazlı yaptığı konuşmada, GÜÇDEF’in bölgemizdeki dernekler üzerinde bir çatı görevi olduğunu, birlik ve beraberliği sağlamda çok büyük bir misyonu yüklendiğini belirterek “GÜÇDEF olarak dernekler arasında koordinasyonu sağladığımız gibi  yaşadığımız bu kente karşı sorumluluklarımızı da yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Ülkemizin her zamankinden daha çok bir olmaya birliğe ve dirliğe ihtiyacı olduğu bilinciyle bizlerde GÜÇDEF çatısı altıdaki tüm dernekleri ve dernek üyeleri hemşehrilerimiz olarak bu birliğin ve dirliğin tarafıyız ve tarafı olmaya da devam edeceğiz. Yardımlaşmayı ve dayanışmayı esas alan bir misyonumuzu hep devam ettirdik ettireceğiz” dedi.

Kurucu Başkan Mikail Ozan’da güzel işlere hep birlikte imza attıklarını bundan sonrada bu güzel işlerin hep yanında olacağını ve yönetimdeki biri kadar da çalışacağını dile getirerek görev süresi içerisinde çalıştığı tüm arkadaşları ve dernek başkanlarına  bir kez daha teşekkür etti.

Gebze Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonu geçtiğimiz hafta olağan kongreye gitmiş, kurucu başkan olan ve yedi yıldır da başkanlığını yapan İnşaat Mühendisi Mikail Ozan, görevi oy birliğiyle  kamoyunun yakından tanıdığı Yeminli Mali Müşavir  Yücel Nazlı’ya devretmişti.

Geçtiğimiz pazar günü Gebze Öğretmenevinde yapılan kongrede GÜÇDEF’in yeni yönetim kurulu üyeleri şu şekilde oluşmuştu.

Başkan Yücel Nazlı, Halil Keskinoğlu, Ekrem Meral, Ertuğurul Taşlı, Zafer Alkan, Cengiz Kandaz, Mehmet Yıldız, Bekir Özhan, İlhan Çiçek,  Osman Sonkaya  seçildiler. Ayrıca GÜÇDEF’in bünyesinde bulunan diğer derneklerin başkanları da doğal olarak yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.