19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Gücümüzü göstereceğiz!”

Spor 20.06.2018 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Gücümüzü göstereceğiz!”

BAŞKAN KARABACAK SARI YEŞİLLİ CAMİANIN YÜREĞİNE SU SERPTİ

Uzun süredir sessizliğini koruyan Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, ‘’Kimse merak etmesin. Ben dün olduğu gibi bugün de takımımızın yanındayım. Gücümüzü çok yakında göstereceğiz” diyerek Darıca G.B taraftarlarının yüreğine su serpti. Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, sessizliğini bozarak Darıca G.B için elini taşın altına koymaya devam edeceğinin mesajını verdi. Yeni sezonda 2.Lig heyecanı yaşayacak olan sarı yeşilli camiaya kenetlenme çağrısında bulunan Başkan Karabacak, renklerine gönül veren taraftarlarına ‘Rahat olun’ mesajı vererek, ‘’ İyi günde de kötü günde de şehrimizin markası olan Darıca Gençlerbirliği’ni yalnız bırakmadım, bırakmayacağım. Önümüzdeki günlerde yapacağımız açıklamalarla gücümüzü bir kez daha herkese göstereceğiz. Taraftarlarımız içlerini rahat tutsunlar. Güzel günler çok yakında” dedi.
BAŞKAN KARABACAK SARI YEŞİLLİ CAMİANIN YÜREĞİNE SU SERPTİ

Uzun süredir sessizliğini koruyan Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, ‘’Kimse merak etmesin. Ben dün olduğu gibi bugün de takımımızın yanındayım. Gücümüzü çok yakında göstereceğiz” diyerek Darıca G.B taraftarlarının yüreğine su serpti.

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, sessizliğini bozarak Darıca G.B için elini taşın altına koymaya devam edeceğinin mesajını verdi. Yeni sezonda 2.Lig heyecanı yaşayacak olan sarı yeşilli camiaya kenetlenme çağrısında bulunan Başkan Karabacak, renklerine gönül veren taraftarlarına ‘Rahat olun’ mesajı vererek, ‘’ İyi günde de kötü günde de şehrimizin markası olan Darıca Gençlerbirliği’ni yalnız bırakmadım, bırakmayacağım. Önümüzdeki günlerde yapacağımız açıklamalarla gücümüzü bir kez daha herkese göstereceğiz. Taraftarlarımız içlerini rahat tutsunlar. Güzel günler çok yakında” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.