19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gülben Ergen Çanakkale Zaferini anarken fotoğraf kurbanı oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2015 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gülben Ergen Çanakkale Zaferini anarken fotoğraf kurbanı oldu

Gülben Ergen 100. yılında Çanakkale Zaferini anarken fotoğraf kurbanı oldu.

Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı dolayısıyla sosyal medyada ünlüler adeta gönderi yarışına girdi. Bunlar arasına ünlü şarkıcı Gülben Ergen’de kakatıldı. Ancak Ergen’in paylaştığı, üzerinde ‘Çanakkale geçilmez’ yazan fotoğraf Balkan Savaşları sonrası Anadolu’ya yapılan göç sırasında çekilmiş bir kare çıktı. Gülben Ergen'in paylaştığı o foroğraf:   Bazı ünlü isimler Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılını şu cümlelerle andı: Gülben Ergen: Çanakkale Zaferi, dünyanın en güçlü lideri Cumhuriyet'in kurucusu M. Kemal Atatürk'ün ve kahraman askerlerinin dünyaya karşı kazandığı çok ama çok büyük bir zaferdir. #18martçanakkalezaferi Ebru Gündeş: Çanakkale Zaferi'nin 100.yılını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve cesur Türk askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Sabahat Akkiraz: 100. Yılında Çanakkale Meydan Muharebesi şehitleri,Mustafa Kemal ve arkada kalan şehit ailelerinin önünde eğiliyorum. Atilla Taş: Çanakkale zaferinin 100. Yılında Atatürk'ü, silah arkadaşlarını,tüm gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Zafer Algöz: "Dur Yolcu, bilmeden gelip bastığın bu toprak bir devrin battığı yerdir. Eğilde kulak ver. " Çanakkale şehitlerimize rahmet olsun... Mesut Yar: Dünya tarihinde 2 büyük denizden kara harbi yaşandı. İkisi de Çanakkale'de gerçekleşti. 4000 yıl ve 100 yıl önce. İkisi de destanla bitti!    
Gülben Ergen 100. yılında Çanakkale Zaferini anarken fotoğraf kurbanı oldu.

Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı dolayısıyla sosyal medyada ünlüler adeta gönderi yarışına girdi. Bunlar arasına ünlü şarkıcı Gülben Ergen’de kakatıldı. Ancak Ergen’in paylaştığı, üzerinde ‘Çanakkale geçilmez’ yazan fotoğraf Balkan Savaşları sonrası Anadolu’ya yapılan göç sırasında çekilmiş bir kare çıktı.

Gülben Ergen'in paylaştığı o foroğraf:

 

Bazı ünlü isimler Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılını şu cümlelerle andı:

Gülben Ergen: Çanakkale Zaferi, dünyanın en güçlü lideri Cumhuriyet'in kurucusu M. Kemal Atatürk'ün ve kahraman askerlerinin dünyaya karşı kazandığı çok ama çok büyük bir zaferdir. #18martçanakkalezaferi
Ebru Gündeş: Çanakkale Zaferi'nin 100.yılını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve cesur Türk askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Sabahat Akkiraz: 100. Yılında Çanakkale Meydan Muharebesi şehitleri,Mustafa Kemal ve arkada kalan şehit ailelerinin önünde eğiliyorum.

Atilla Taş: Çanakkale zaferinin 100. Yılında Atatürk'ü, silah arkadaşlarını,tüm gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Zafer Algöz: "Dur Yolcu, bilmeden gelip bastığın bu toprak bir devrin battığı yerdir. Eğilde kulak ver. " Çanakkale şehitlerimize rahmet olsun...

Mesut Yar: Dünya tarihinde 2 büyük denizden kara harbi yaşandı. İkisi de Çanakkale'de gerçekleşti. 4000 yıl ve 100 yıl önce. İkisi de destanla bitti!

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.