Güler Gençler İçin Takipte

Çayırova 09.02.2018 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Güler Gençler İçin Takipte

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Çayırova’da yapılan projeleri gençler için inceledi.

Çayırova’daki vizyon projelerini tek tek inceleyip, gençlerden gelen sorulara yanıt verebilmek için yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “Çayırova’da yapılan projeleri inceleyerek bilgi aldık. Yapılan projelerle Çayırova gençliğinin sosyalleşmesi hedefleniyor. Gençlerimizi sosyalleştirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışıyoruz. Gençler sanat, spor, müzik gibi alanlarla meşgul olarak kendilerine daha kaliteli arkadaş çevresi edinmiş olacaklar.” dedi. 25 BİN GENCİN BAŞKANIYIM Güler, “Biz de AK Parti Çayırova Gençlik Kolları olarak gençlerimiz için projeler üretiyoruz. Gençlerimizden gelecek her türlü fikre açığız. Gençlerimizle birlikte onların istediği gibi bir Çayırova inşa edeceğiz. Çayırova’da yaşayan 25 bin gencimiz var. Ben sadece AK Partili gençlerin başkanı değil, herhangi bir siyasi görüşün içerisinde olan gencin de başkanıyım. Gençlerimizin siyasi görüşüne bakılmadan isteklerini yerine getirerek onların mutluluğu için çalışacağız. Her ne sıkıntıları olursa olsun gençlerimizin yanındayız.” dedi. 
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Çayırova’da yapılan projeleri gençler için inceledi.

Çayırova’daki vizyon projelerini tek tek inceleyip, gençlerden gelen sorulara yanıt verebilmek için yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “Çayırova’da yapılan projeleri inceleyerek bilgi aldık. Yapılan projelerle Çayırova gençliğinin sosyalleşmesi hedefleniyor. Gençlerimizi sosyalleştirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışıyoruz. Gençler sanat, spor, müzik gibi alanlarla meşgul olarak kendilerine daha kaliteli arkadaş çevresi edinmiş olacaklar.” dedi.

25 BİN GENCİN BAŞKANIYIM

Güler, “Biz de AK Parti Çayırova Gençlik Kolları olarak gençlerimiz için projeler üretiyoruz. Gençlerimizden gelecek her türlü fikre açığız. Gençlerimizle birlikte onların istediği gibi bir Çayırova inşa edeceğiz. Çayırova’da yaşayan 25 bin gencimiz var. Ben sadece AK Partili gençlerin başkanı değil, herhangi bir siyasi görüşün içerisinde olan gencin de başkanıyım. Gençlerimizin siyasi görüşüne bakılmadan isteklerini yerine getirerek onların mutluluğu için çalışacağız. Her ne sıkıntıları olursa olsun gençlerimizin yanındayız.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.