19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gülmen’den Yıldırım’a Ziyaret

Gebze 20.05.2020 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gülmen’den Yıldırım’a Ziyaret

Medya sektörüne atılan Nihat Yıldırım’ı son olarak Kocaeli eski İl Genel Meclis Başkanı Nevzat Gülmen ziyaret ederek yalnız bırakmadı. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a ziyaretçi akını sürüyor. Yıldırım’ı son olarak Kocaeli eski İl Genel Meclis Başkanı Nevzat Gülmen ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gülmen, Nihat Yıldırım’ın gerek MÜSİAD Gebze şube başkanlığı döneminde, gerekse iş dünyasındaki başarılarıyla isminden başarıyla bahsettirdiğini dile getirerek, başarısını medya sektörüne de taşıyacağını belirtti. Gülmen, “Abbas kardeşimizi uzun zamandır tanırız. Kendisi 10 yıldan fazladır medya sektöründe doğru ve tarafsız haberi okurlarına ulaştırmaya çalışıyor. Abbas Sır ve Nihat Yıldırım kardeşimizin bu işi en doğru şekilde yürüteceğinden şüphemiz yok. İkilinin ortaklıkları medya sektörüne yeni bir soluk getirecek. Sır ve Yıldırım ikilisinin ortaklıklarının hayırlı olmasını diliyor, ikisini de tebrik ediyorum” dedi. Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kocaeli eski İl Genel Meclis Başkanı Nevzat Gülmen’e teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Medya sektörüne atılan Nihat Yıldırım’ı son olarak Kocaeli eski İl Genel Meclis Başkanı Nevzat Gülmen ziyaret ederek yalnız bırakmadı.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a ziyaretçi akını sürüyor. Yıldırım’ı son olarak Kocaeli eski İl Genel Meclis Başkanı Nevzat Gülmen ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gülmen, Nihat Yıldırım’ın gerek MÜSİAD Gebze şube başkanlığı döneminde, gerekse iş dünyasındaki başarılarıyla isminden başarıyla bahsettirdiğini dile getirerek, başarısını medya sektörüne de taşıyacağını belirtti. Gülmen, “Abbas kardeşimizi uzun zamandır tanırız. Kendisi 10 yıldan fazladır medya sektöründe doğru ve tarafsız haberi okurlarına ulaştırmaya çalışıyor. Abbas Sır ve Nihat Yıldırım kardeşimizin bu işi en doğru şekilde yürüteceğinden şüphemiz yok. İkilinin ortaklıkları medya sektörüne yeni bir soluk getirecek. Sır ve Yıldırım ikilisinin ortaklıklarının hayırlı olmasını diliyor, ikisini de tebrik ediyorum” dedi. Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kocaeli eski İl Genel Meclis Başkanı Nevzat Gülmen’e teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.