Gümüş, “Genel Başkanımız bize güç verdi”

Siyaset 19.02.2020 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gümüş, “Genel Başkanımız bize güç verdi”

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk’ün nüfusu 100 binin üzerinde ki il ve ilçelere düzenlediği ziyaret kapsamında Kocaeli’ne de geldiğini ifade eden Gebze Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş, programın çok verimli geçtiğini ifade ederek, inşallah gelecek için çelikleşmiş kadrolarla zafere gideceklerini vurguladı. “YORULMAYACAĞIZ, USANMAYACAĞIZ” Genel Başkan nezdinde gerçekleşen ziyaretten teşkilat mensupları olarak çok mutlu olduklarını ifade eden Saadet Partisi Gebze Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş, “Dava inancıyla sadece halka hizmet hakka hizmettir bilinciyle çalışan teşkilat mensuplarımıza karşı gösterilen bu ilgiden çok memnunuz. Genel Başkanımızın ve Başkanlık Divanı üyelerinin gerçekleştirdiği bu ziyaret bizleri çok mutlu etti. İnanıyoruz ki bu ziyaret teşkilat mensuplarımızın daha da azimle ve heyecanla çalışmasına vesile olacaktır. Bizler bu güne kadar yaptığımız çalışmaların raporlarını kendilerine takdim ettik. Bundan sonra da nasıl bir yol haritası belirleyeceğimizi kendileri ile paylaştık. Şimdi ilk önce Gebze’de daha ileriye nasıl gidebiliriz bunu başaracağız. Sonrasında da il genelinde Saadet bayrağını en yükseğe beraberce taşıyacağız. Tüm teşkilat mensubu kardeşlerimizi gösterdikleri ve gösterecekleri gayretten ötürü takdir ediyorum. Biz Erbakan hocamızdan yorulmamayı ve usanmamayı öğrendik kendimize de bunu şiar bildik. Amacımız nasıl bir kişi daha fazlasına ulaşabiliriz olacaktır.” dedi.

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk’ün nüfusu 100 binin üzerinde ki il ve ilçelere düzenlediği ziyaret kapsamında Kocaeli’ne de geldiğini ifade eden Gebze Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş, programın çok verimli geçtiğini ifade ederek, inşallah gelecek için çelikleşmiş kadrolarla zafere gideceklerini vurguladı.

“YORULMAYACAĞIZ, USANMAYACAĞIZ”

Genel Başkan nezdinde gerçekleşen ziyaretten teşkilat mensupları olarak çok mutlu olduklarını ifade eden Saadet Partisi Gebze Kadın Kolları Başkanı Şükran Gümüş, “Dava inancıyla sadece halka hizmet hakka hizmettir bilinciyle çalışan teşkilat mensuplarımıza karşı gösterilen bu ilgiden çok memnunuz. Genel Başkanımızın ve Başkanlık Divanı üyelerinin gerçekleştirdiği bu ziyaret bizleri çok mutlu etti. İnanıyoruz ki bu ziyaret teşkilat mensuplarımızın daha da azimle ve heyecanla çalışmasına vesile olacaktır. Bizler bu güne kadar yaptığımız çalışmaların raporlarını kendilerine takdim ettik. Bundan sonra da nasıl bir yol haritası belirleyeceğimizi kendileri ile paylaştık. Şimdi ilk önce Gebze’de daha ileriye nasıl gidebiliriz bunu başaracağız. Sonrasında da il genelinde Saadet bayrağını en yükseğe beraberce taşıyacağız. Tüm teşkilat mensubu kardeşlerimizi gösterdikleri ve gösterecekleri gayretten ötürü takdir ediyorum. Biz Erbakan hocamızdan yorulmamayı ve usanmamayı öğrendik kendimize de bunu şiar bildik. Amacımız nasıl bir kişi daha fazlasına ulaşabiliriz olacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.