Gümüşhaneli gençler ecdadına gitti

Dilovası 09.05.2017 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gümüşhaneli gençler ecdadına gitti

Dilovası Gümüşhaneliler Derneği gençleri önceki gün Bilecik’e giderek Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu olan Ertuğrul Gazi türbesini ziyaret ettiler.

    Dilovası Gümüşhaneliler Derneği gençleri önceki gün Bilecik, Ertuğrul Gazi türbesini ziyaret ederek 600 sene hüküm sürmüş bir ecdadın yaşadıklarını, yaşantılarını yerinde inceleme fırsatı buldular. Dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğin hep bir arada olduğu Derneğimiz geçlerinin faaliyet gösterdiği bir gezi geçirdiler. DUYGU DOLU GÖZLERLE DİNLEDİLER Kocaeli Dilovası Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Niyazi Çoşar ve Dilovası esnaflarından Ramazan Onuk’un organize ettiği ve hayatını kitaplara ve Osmanlı tarihine adamış Musa Onuk’un rehberlik yaptığı gezi gençler arasında büyük beğeni topladı. Katılımın yoğun olduğu gezide ecdatlarının yaşadıkları anları duygu dolu gözlerle dinleyen gençler bilgi ve tarih dolu gezide bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. KATKILARINDAN DOLAYI BAŞKAN TOLTAR’A TEŞEKKÜR Ayrıca gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a da teşekkür edildi.  Dernek Başkanı Çoşar, “Belediye başkanımız Ali Toltar her daim gençlerin yanında olduğunu belirterek bu gezinin gerçekleşmesi manasında gerek araç gerekte diğer konularda olsun çok yardımları oldu. Her zaman gençleri destekleyen, gençlere sahip çıkan belediye başkanımız Ali Toltar’a teşekkürlerimizi sunar, yaptığı ve yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz.”dedi. 
Dilovası Gümüşhaneliler Derneği gençleri önceki gün Bilecik’e giderek Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu olan Ertuğrul Gazi türbesini ziyaret ettiler.

 

 

Dilovası Gümüşhaneliler Derneği gençleri önceki gün Bilecik, Ertuğrul Gazi türbesini ziyaret ederek 600 sene hüküm sürmüş bir ecdadın yaşadıklarını, yaşantılarını yerinde inceleme fırsatı buldular. Dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğin hep bir arada olduğu Derneğimiz geçlerinin faaliyet gösterdiği bir gezi geçirdiler.

DUYGU DOLU GÖZLERLE DİNLEDİLER

Kocaeli Dilovası Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Niyazi Çoşar ve Dilovası esnaflarından Ramazan Onuk’un organize ettiği ve hayatını kitaplara ve Osmanlı tarihine adamış Musa Onuk’un rehberlik yaptığı gezi gençler arasında büyük beğeni topladı. Katılımın yoğun olduğu gezide ecdatlarının yaşadıkları anları duygu dolu gözlerle dinleyen gençler bilgi ve tarih dolu gezide bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

KATKILARINDAN DOLAYI BAŞKAN TOLTAR’A TEŞEKKÜR

Ayrıca gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a da teşekkür edildi.  Dernek Başkanı Çoşar, “Belediye başkanımız Ali Toltar her daim gençlerin yanında olduğunu belirterek bu gezinin gerçekleşmesi manasında gerek araç gerekte diğer konularda olsun çok yardımları oldu. Her zaman gençleri destekleyen, gençlere sahip çıkan belediye başkanımız Ali Toltar’a teşekkürlerimizi sunar, yaptığı ve yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.