Güneş: İşimize sıkı sarılmalıyız!

Darıca 11.02.2019 - 08:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Güneş: İşimize sıkı sarılmalıyız!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş rutin olarak yaptığı personel günleri münasebetiyle hastane de görev yapan hemşireler ile fikir alış verişi yapmak amacıyla bir araya geldi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş rutin olarak yaptığı personel günleri münasebetiyle hastane de görev yapan hemşireler ile fikir alış verişi yapmak amacıyla bir araya geldi. Çalışanların güvenli ve huzurlu bir ortamda çalışmasının büyük önem arz ettiğini ifade eden Başhekim Güneş, vatandaşların da verilen hizmetten memnun kalması için “ İşini severek ve içinden gelerek yapanlar her zaman kaliteli işler yapmış ve topluma daha faydalı olmuşlardır. Bu sebeple işimize sımsıkı sarılmalı ve hastalarımızın memnun ayrılmasını sağlamalıyız. Tüm hastane çalışanları olarak bizlerden beklenen sadece hastalarımızın iş ve işlemlerini halletmek değil, onların sesine kulak vermek, empati yapmak, onları dinlemek ve daha iyi yardımcı olabilmektir. Bizler biliyoruz ki sizler elinizden geleni yapıyor büyük bir özveri ile çalışıyorsunuz. Göstermiş olduğunuz çabalardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi. PERSONELLERDEN ÖNERİLERİ ALINDI Sohbet toplantısında, personellerin istek ve taleplerini içeren görüş alışverişinde bulunuldu. Sıkıntılar, çalışma şartlarındaki fiziki problemler, zorluklar gibi birçok görüş ve öneriler çalışan personellerin duygu ve düşünceleriyle değerlendirildi. Motivasyonlarına önemli bir katkı sağlayan bu görüşmeden memnun kaldıklarını belirten personeller, kendilerine böyle bir ortam sağlamasından ve fikirlerinin bizzat Başhekim Bey’e aktarılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ve teşekkür ettiklerini dile getirdiler.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş rutin olarak yaptığı personel günleri münasebetiyle hastane de görev yapan hemşireler ile fikir alış verişi yapmak amacıyla bir araya geldi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş rutin olarak yaptığı personel günleri münasebetiyle hastane de görev yapan hemşireler ile fikir alış verişi yapmak amacıyla bir araya geldi. Çalışanların güvenli ve huzurlu bir ortamda çalışmasının büyük önem arz ettiğini ifade eden Başhekim Güneş, vatandaşların da verilen hizmetten memnun kalması için “ İşini severek ve içinden gelerek yapanlar her zaman kaliteli işler yapmış ve topluma daha faydalı olmuşlardır. Bu sebeple işimize sımsıkı sarılmalı ve hastalarımızın memnun ayrılmasını sağlamalıyız. Tüm hastane çalışanları olarak bizlerden beklenen sadece hastalarımızın iş ve işlemlerini halletmek değil, onların sesine kulak vermek, empati yapmak, onları dinlemek ve daha iyi yardımcı olabilmektir. Bizler biliyoruz ki sizler elinizden geleni yapıyor büyük bir özveri ile çalışıyorsunuz. Göstermiş olduğunuz çabalardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.

PERSONELLERDEN ÖNERİLERİ ALINDI

Sohbet toplantısında, personellerin istek ve taleplerini içeren görüş alışverişinde bulunuldu. Sıkıntılar, çalışma şartlarındaki fiziki problemler, zorluklar gibi birçok görüş ve öneriler çalışan personellerin duygu ve düşünceleriyle değerlendirildi. Motivasyonlarına önemli bir katkı sağlayan bu görüşmeden memnun kaldıklarını belirten personeller, kendilerine böyle bir ortam sağlamasından ve fikirlerinin bizzat Başhekim Bey’e aktarılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ve teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.