19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Güneş PM’ye aday

Kocaeli 30.01.2018 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Güneş PM’ye aday

Kocaeli eski Milletvekili Prof.Dr.Hurşit Güneş, 3-4 Şubat’taki olağan kurultayda CHP Parti Meclisi üyeliği için aday olacağını açıkladı.

Prof.Dr.Hurşit Güneş, omurgasında uzun süredir devam eden önemli bir rahatsızlık nedeniyle Ankara’da bel fıtığı ameliyatı olmuştu. Uzun süre Ankara’da istirahat eden Güneş, İstanbul’daki kendi evine döndü. 81 il başkanını arayıp, PM için aday olduğunu belirten Güneş, Kocaeli delegelerinden ve özellikle doğu-güneydoğu delegelerinden oy bekliyor. TÜRKİYE’NİN ZOR DÖNEMİ Prof.Dr.Hurşit Güneş, şunları söyledi: “2018-2019 dönemi Türkiye siyasetinin en zor dönemi olacak. Bu zor dönemde CHP’nin karar organı içinde bulunup, katkı sağlamak istiyorum. Siyasi herhangi bir makam peşinde değilim. Genel başkan adaylarından birinin anahtar listesinde yer almasam da, çarşaf listeli seçimde PM’ye girecek kadar oy alacağıma inanıyorum”
Kocaeli eski Milletvekili Prof.Dr.Hurşit Güneş, 3-4 Şubat’taki olağan kurultayda CHP Parti Meclisi üyeliği için aday olacağını açıkladı.

Prof.Dr.Hurşit Güneş, omurgasında uzun süredir devam eden önemli bir rahatsızlık nedeniyle Ankara’da bel fıtığı ameliyatı olmuştu. Uzun süre Ankara’da istirahat eden Güneş, İstanbul’daki kendi evine döndü. 81 il başkanını arayıp, PM için aday olduğunu belirten Güneş, Kocaeli delegelerinden ve özellikle doğu-güneydoğu delegelerinden oy bekliyor.

TÜRKİYE’NİN ZOR DÖNEMİ

Prof.Dr.Hurşit Güneş, şunları söyledi: “2018-2019 dönemi Türkiye siyasetinin en zor dönemi olacak. Bu zor dönemde CHP’nin karar organı içinde bulunup, katkı sağlamak istiyorum. Siyasi herhangi bir makam peşinde değilim. Genel başkan adaylarından birinin anahtar listesinde yer almasam da, çarşaf listeli seçimde PM’ye girecek kadar oy alacağıma inanıyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.